11

(197 replies, posted in Getuigen)

Nogmaals een oproep of Ben of iemand anders iets weet over die getuige met zijn jeep die hetzelfde bevestigt als mijn getuige?

12

(197 replies, posted in Getuigen)

Weet iemand iets van die jeep die ook de Golf tot in Bierges heeft achtervolgd?

13

(197 replies, posted in Getuigen)

Kan iemand a.u.b. informatie geven over de jeep die in Bierghes net zoals mijn getuige de Golf heeft gezien en zelfs achtervolgd?

"Ook raken de speurders er na verloop van tijd alsmaar meer van overtuigd dat er in feite twee Golf GTI's werden gebruikt. Een antracietgrijze, gebruikt door de drie moordenaars, en een groene, die als observatiewagen dienst deed en voorheen gebruikt werd in Overijse en Eigenbrakel. Van die laatste wagen slaagt men erin de vluchtroute deels te reconstrueren, dankzij een koppige jeeprijder die de moorddadige bolide in zijn vlucht was nagereden. De wagen reed vanuit Aalst naar Ninove, vandaar naar Leerbeek, Herfelingen en Biérges. Daar raakte de jeeprijder het spoor bijster. Om een uur 's nachts wordt aan het kerkhof in Grimbergen een Golf GTI gevonden, identiek aan de overvalwagen. Het gaat om een wagen die twee uur na de overval werd gestolen op de Kunstlaan in Brussel. De wagen is een dwaalspoor. Gelegd door de Bende van Nijvel?"

Feiten » Aalst

14

(197 replies, posted in Getuigen)

speed8 wrote:

Getuige, Bierghes, weet ik ook wel wat is snel rijden met een GTI in 85. Maar, Aalst naar Bierghes, enkele 10', klopt niet. 20' ook niet, dus wat is de waarde van dit getuige?

Nederlands, a.u.b..

15

(197 replies, posted in Getuigen)

dim wrote:

Het huis onderaan rechts?

Inderdaad.

16

(197 replies, posted in Getuigen)

Nummer 39 is een villaatje in het wit dat al jaren niet echt meer is onderhouden.

17

(197 replies, posted in Getuigen)

Een garage was het op het eerste zicht al zeker niet, hij spreekt van 'een villaatje'. Misschien zou zo een ondervraging 'onder hypnose ' nog wel duidelijk kunnen brengen over de huisnummer maar ik denk niet dat hij dat zelf zal gaan betalen of doen. Misschien zullen de speurders binnenkort ook in actie schieten.

18

(197 replies, posted in Getuigen)

En de site van JD Tuning dan waar ze Beersel ook als 2de adres gebruiken? En de volledig uitgebouwde Golf voor de deur? Het lijkt mij veel te toevallig dat ze in Beersel zaten. Zoals gezegd zou het huis verkocht zijn maar aan wie dan? Ik denk niet dat het een wildvreemde was want ze rijden nog steeds met die tuning Golfjes.

Ook moet je niet zoeken naar waar de garage was maar zoeken naar wie er in 85 woonde op dat adres en dat kan alleen via JD tuning omdat het te toevallig is als je denkt aan de Golfjes die getuned waren en de Saab die opgefokt was in 83. Er is ook een serieuze steengroeve in de buurt waar je volgens mij ook eens heel wat zou kunnen opgraven.

19

(197 replies, posted in Getuigen)

Guy Bouten komt deze week bij mij en samen met hem kijken we wel wat we kunnen doen.

20

(197 replies, posted in Getuigen)

De man die ik zag aan zijn tuin in Bierghes leek me ook ouder dan 40 of 50 maar door de info over dat Julien een rallypiloot zou zijn dacht ik dat die man de vader was. Maar blijkbaar is er dan geen overname door een zoon.