61

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik weet alleen dat er een golf was die door de 2 mannen werd bestuurd na de overval. Die reed als afleiding voor de politie en burgers. Intussen ging de golf van de overval ervandoor via binnenbaantjes en daar stootte hij op mijn getuige. Dat is al zeker, dat is 100 procent te bewijzen.

62

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik zet al mijn geld in op het feit dat er 2 golfjes waren. Ik heb de getuige die de golf van de overval zag op een plaats die niet die was van de golf waar de 2 mannen inzaten en voor een bmw reden. Het bewijs is er nu nog het onderzoek van de politie.

63

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Cel Waals Brabant is ingelicht. Ik stel nu een mail op met alle info. bedankt voor alle info die er nog werd aan toegevoegd.

64

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik ben al 3 maal naar de politie geweest. Ik moet het aan iemand kunnen uitleggen die tijd heeft en die met mij samen alles kan bekijken en aan wie ik alles op de computer kan tonen van routes en het huis en dergelijke. Maar indien dat er niet van komt zal ik toch genoodzaakt zijn (weer) eens naar de gewone politie te gaan die de getuigenis toch niet onderzoeken.

65

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Uit de informatie die ik uit vertrouwelijke bron heb weet ik dat er 2 golfjes waren. Een waar de bmw achter reed en waar zogezegd maar 2 personen zichtbaar waren. Die zou volgens de meesten dan de golf van de overval zijn. mijn bron heeft op een andere route een golf met 3 mannen gezien gemaskerd en alle bewijs is er dat het de bende was. Zo heb je ook antwoord op de vraag waar die 2 mannen waren. Zij waren het die de golf die door iedereen achtervolgd werd bestuurde.

Allicht zonder wapens en dergelijke voor het geval ze werden tegengehouden. dit was een pure afleiding. iedereen zoekt in de richting naar de golf die door Halle reed. Maar dat is de foute golf zonder de echte overvallers. ik weet waar de echte een oprit van een huis is opgereden. ook de politie heeft dit na vanmorgen al 3 maal te horen gekregen maar ze zijn volgens mij nog niet eens zo ver in het onderzoek of ze willen het gewoonweg niet geloven.

Indien een echte geïnteresseerde politieagent naar mijn verhaal wil luisteren en dit werkelijk wil onderzoeken mag hij mij altijd contacteren. Het is klote om op een forum mijn verhaal dat 100 procent klopt zelfs zonder direct bewijsmateriaal, gelukkig heb ik dat wel door die getuige, te zitten vertellen terwijl slachtoffers wachten op antwoorden en de politie de getuigenis negeert en er blijkbaar niets van wil horen. Ik ben echt op zoek naar een onderzoeker die rustig elke stap van het verhaal wil overlopen zonder snel snel een verklaring op te nemen en het te klasseren.

Ik benadruk graag wel nog eens dat ik niet weet wie de bendeleden zijn maar ik weet alleen waar ze na de overval naartoegingen. naar welk huis meerbepaald. En dan heb ik het over de echte en niet over die 2 mannen die de politie en de menigte (nog steeds) doen geloven dat ze via Halle zijn gereden.

66

(382 replies, posted in Getuigen)

het probleem is ik was 4uur geleden bij de politie. helaas zelfde procedure als in de jaren tachtig en negentig volgens mijn getuige. hij is toen 2x geweest. gewoon een papiertje invullen zonder op te schrijven welk huis of welke kant van de baan. ze zouden het naar wallonië zenden en hebben gewoon onze telefoon. Mijn getuige zegt dat het nutteloos is zoals al de andere keren. daarom kan ik alle andere getuigen met een gelijkaardig verhaal gebruiken.

67

(382 replies, posted in Getuigen)

Ik weet 100 procent zeker dat er 2 golfjes waren. 1 voor de afleiding die niet de overval pleegde in aalst en die werd ook achtervolgd door de bmw en nam de hoofdwegen. en 1, die van de overval die door de binnenbaantjes naar een huis is gereden. Dit op basis van een te vertrouwen bron. Als nu de politie de moeite zou doen dit te onderzoeken, wat na 3 getuigenissen nog steeds niet zo is, zou de bende misschien al lang opgerold zijn. Indien mensen mij echte bewijzen kunnen geven die bij 'mijn onderzoek' aansluiten over 2 golfjes of andere getuigen die dit verhaal herkennen gelieve het te laten weten. Het is erg dat burgers een eigen onderzoek moeten voeren terwijl de politie hiervoor bestaat en nochtans de info al had in de jaren 80 van mijn bron. dus indien iemand ook nog iets weet over die golf met gemaskerde mannen die de oprit van het huis opreed na de overval in aalst gelieve mij dat te laten weten of naar de politie te stappen.

68

(197 replies, posted in Getuigen)

Het gaat hier ter verduidelijking over niet via via maar over een rechtstreekse bron. Ik wil gewoon contact met een vertrouwenspersoon of andere getuigen die dit verhaal herkennen en na de overval in Aalst de golf hebben gezien.

69

(197 replies, posted in Getuigen)

Bedankt.

70

(197 replies, posted in Getuigen)

Ik heb info over de bende. Indien er sprake zou zijn van twee GTI's weet ik waar de tweede reed en welke oprit van welk huis hij opreed. Indien er maar een was heeft de rijkswacht een toenmalige getuigenis hiervan verzwegen. Wie mij kan doorsturen naar een bevoegde van het onderzoek mag het mij via mail laten weten. Dit is een serieuze zaak dus gelieve zo snel mogelijk te antwoorden.