21

(26 replies, posted in Roze Balletten)

Mincky wrote:

Anneke is koekoek!

Dat kan ook niet anders met al die experimenten op haar.
Als het niet gebeurd is moet het nog gebeuren, We wachten het af.

22

(19 replies, posted in Vragen)

Etienne1420 wrote:

Heeft iemand het bewijs dat leden van BND behoorden tot de bende van Nijvel?

Ik heb het in ieder geval niet kunnen vinden. Is ook niet logisch. Het hoogtepunt van het Nationaal Drugbureau (NBD) was midden jaren '70. dus ver voordat iemand ook maar van de Bende van Nijvel gehoord had.

Het ging over de strapatsen van Léon Francois met: infiltraties, hinderlagen, razzia's. schaduwactiviteiten, kortom alles wat niet paste in een geciviliseerde maatschappij. Dat betekende ook het begin van het einde voor de methode Francois,

Léon Francois, die betrokken raakte bij illegale drugtransacties met de Pakistaanse drughandelaar Khan.
Francis Dossogne  en Daniel Gibson speelden hierin een vreemd spel. Dit alles samen met Inforep, een nieuwsbrief van PIO opgezet door Jean Bougerol.

23

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

P-51 wrote:
Tiens wrote:

@Idefix: kan je alsjeblieft even wachten met deze keer -alweer!- Vetter de gordijnen in te jagen?

@Vetter: we zijn met z’n allen erg benieuwd naar jouw 7 vrij intensieve jaren mét Danny. Wil je ons iets (voor mij nieuws) over hem vertellen? Maakt niet uit wat. Je hoeft je identiteit daarbij uiteraard niet vrij te geven.

Ik denk dat zijn identiteit niet moeilijk te achterhalen is. Overigens niet belangrijk wie wie is.

Weet jij hoeveel er al verbannen zijn omdat ze zonodig iemands identiteit wilden achterhalen? Denk je nu echt dat ik daar bang voor ben P-51? Maar hoe zit het met jou, Jij komt duidelijk niet met je naam. Maar waarom zou je ook. Niks anders dan 51 Praatjes!

24

(601 replies, posted in Hypotheses)

ikbenhetbeu73 wrote:

Hoe noem je de (wan) praktijken van dit ? Beste Vetter.

"De opdracht was om daarop met 79 manschappen verschillende doelwitten in de hoofdstad onschadelijk te maken: de kazerne, Fort Zeelandia en de marinebasis. Maar er was ook een dodenlijst, met daarop de namen van Desi Bouterse, Harvey Naarendorp, Iwan Krolis en Errol Alibux. Geen opdracht voor Van Haperens manschappen, maar voor een Belgisch doodseskader. “Bouterse omleggen was niet mijn prioriteit. Het waren mannen uit België, zoals ene Madani Bouhouche. Die hebben later de Bende van Nijvel gevormd en met hun overvallen een waar schrikbewind gevoerd.”

Zoals je in het door jou geplaatste kan lezen, was dat geen (wan)praktijk maar een opdracht. In ieder geval was Bouhouche een kerel uit één stuk die ook een onaangename opdracht durfde aanvaarden. Geef een uitvoerder niet de schuld van wat opdrachtgevers en/of de politiek bepaald hebben.

25

(601 replies, posted in Hypotheses)

ikbenhetbeu73 wrote:

Vetter: "Dus nogmaals, als je niet met voorbeelden kan komen van (echte) wanpraktijken, niet van praatjes, houd je dan verder stil en ga je mond spoelen. Ik ben het zo zachtjes aan ook beu."

Mijn mond spoelen voor grofgebekte kerels zoals jij, jamais.  Zal ik je geheugen eens opfrissen ? Volgens mij is Bouhouche twee maal veroordeeld voor moord en heeft hij jaren in de gevangenis gezeten voor deze moorden. ( praatjes natuurlijk)

Vetter: "Alles kan, alleen ik ben 7 jaar vrij intensief met Bouhouche omgegaan en"

Al heb je met hem het bed gedeeld dan nog blijf ik de woorden wanpraktijken gebruiken al heb ik zelf het recht hem een moordenaar en een dief te noemen. ( van dieven gesproken..............) Ondertussen bulkt het internet van mensen zoals jij die zeer intensief met Bouhouche omgingen. Stap naar Marianne zonder Vrees man.

Marianne zonder vrees? Waarom zou zij vrees hebben en van wie? Hoeveel vrouwen waren er bij de Bende betrokken?
Denk je echt dat dat deze dametjes, Marianne, die zogenaamd niet bang is, en het ouwe wijfje Hilde Geens het op gaan lossen?

26

(601 replies, posted in Hypotheses)

Idefix wrote:

@Vetter:

HIPA wrote:

Patrick Verdin geeft in live blog uitleg op,zijn fb .
Volgens hem was Dekaise overvallen door de gebroeders Sliman , de man die buiten op wacht stond en de politie agent vermoorde was lid van de groep Dianne .
Goede kennis van Bouhouche !

Sliman was een goede kennis van Bouhouche Vetter !!!!!

Alles kan, alleen ik ben 7 jaar vrij intensief met Bouhouche omgegaan en ben daarbij  geen enkele Sliman tegengekomen. Niet zo vreemd toch dat ik grote twijfels heb aan een (bende)relatie met de Slimans?

27

(601 replies, posted in Hypotheses)

ikbenhetbeu73 wrote:

Van welke planeet kom jij eigenlijk Vetter ??? Hier staan 92 bladzijden gevuld met de wandaden of wanpraktijken van Bouhouche en nu ga jij vertellen dat we zelfs niet mogen insinueren dat hij iets met de moorden te maken heeft. ( want wij hebben geen bewijs) . Wij hebben hier van NIETS bewijs.

Ik denk dat je eerder moet spreken van daden en praktijken. Bouhouche stond bekend als een vakman en kreeg daardoor speciale opdrachten. Denk nog maar eens aan zijn reis door de Verenigde Staten, zijn opdracht en het vervolg daarop. Dus nogmaals, als je niet met voorbeelden kan komen van (echte) wanpraktijken, niet van praatjes, houd je dan verder stil en ga je mond spoelen. Ik ben het zo zachtjes aan ook beu.

28

(601 replies, posted in Hypotheses)

Red Rooster wrote:
Renne wrote:

Daar ben ik het met eens, de daders werden ingeschakeld om hun job te doen (moorden in dit geval). Ik vind het erg dat een speurder zegt dat hij met de opdrachtgevers niks kan aanvangen. Misschien is er een link tussen de opdrachtgevers en de slachtoffers in sommige gevallen, want ik geloof niet dat alle moorden accidenten zijn, zo moest het lijken.

"Om z'n job zo goed mogelijk te kunnen doen, investeerde hij altijd in de nieuwste technische snufjes: afluisterapparatuur, fototoestellen, camera's, communicatie-apparatuur... In die jaren ging hij zelfs al op zoek naar computers. Bouhouche was gek van de Amerikaanse politietechnieken: observeren, fotograferen, afluisteren, volgen en toeslaan."

Inderdaad was Bouhouche gek op de nieuwste snufjes, dat kwam hem in zijn werk goed van pas. Maar om dan, zonder bewijs, te insinueren dat hij met de moorden te maken zou hebben, gaat een brug te ver.

29

(269 replies, posted in Onderzoeksdaden)

kenza wrote:

Stront drijft boven.

Of je verdrinkt erin!

30

(269 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Zoals je zegt Kenza. Je dacht dat ze er lagen, maar dat was niet zo. Hoeveel had het gekost om dat te onderzoeken? Nog afgezien van de frustratie omdat er niets gevonden zou zijn? En nu wil je opnieuw een onderzoek bij/in een gevaarlijke plaats? Stel dat hier (waarschijnlijk) ook niets ligt en alleen omdat jij dat de moeite waard vindt? Wat een afgang, wat een desillusie.

Een ezel stoot zich niet tweemaal aan dezelfde steen. Wat gaat Kenza doen?