11

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Waarom staat die achterklep nu eigenlijk open in deze reconstructie?

"De GP van Aalst heeft me maanden later kort ondervraagd. Ze vroegen niet eens naar mijn revolver of naar de hulzen. Gelukkig had ik alles thuis bewaard. Gewoon als souvenir. De cel van Jumet hecht nu veel belang aan mijn wapen en beweert dat ik een van de daders zou geraakt hebben. Ik heb dat nooit beweerd. Wel vermoed ik dat één kogel de Golf raakte, tenminste het zwarte vlak dat ik zag. Ik ben echter formeel. De achterklep was dicht. Er zat dus geen schutter die met open vizier iedereen onder vuur nam zoals weleens wordt beweerd.'"

Nevens is toch formeel. Volgens hem was de achterklep gesloten en werd er niet meer gevuurd vanuit de golf.

12

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Kan je iets meer concreet zijn? Over je telefoontje dan met CWB.

13

(197 replies, posted in Getuigen)

Onderzoekbende wrote:

Ik heb nog een van de laatste keren hopelijk wat informatie nodig. Ik hoef gewoon te weten of men naar een garagist zoekt die iets met Aalst te maken heeft. Ik heb geen namen nodig alleen feiten of zaken die wijzen in de richting dat er een garagist nodig zou geweest zijn. Als ik dit weet weet ik voor 99 procent zekerheid bij wie (naam en adres) ze na de overval zijn heengereden.

Nu begin ik toch echt nieuwsgierig te worden naar jouw verhaal. Er is zeker sprake van een garagist zowel in het verhaal van kuros als een bepaalde link met Mendez (mss het laatste slachtoffer van de Bende van Nijvel). Ik hoop echt dat je je verhaal kan doen bij de politie en misschien moet je eens met kuros en murcielago samen zitten.

14

(382 replies, posted in Getuigen)

Onderzoekbende wrote:

Ik weet 100 procent zeker dat er 2 golfjes waren. 1 voor de afleiding die niet de overval pleegde in aalst en die werd ook achtervolgd door de bmw en nam de hoofdwegen. en 1, die van de overval die door de binnenbaantjes naar een huis is gereden. Dit op basis van een te vertrouwen bron. Als nu de politie de moeite zou doen dit te onderzoeken, wat na 3 getuigenissen nog steeds niet zo is, zou de bende misschien al lang opgerold zijn. Indien mensen mij echte bewijzen kunnen geven die bij 'mijn onderzoek' aansluiten over 2 golfjes of andere getuigen die dit verhaal herkennen gelieve het te laten weten. Het is erg dat burgers een eigen onderzoek moeten voeren terwijl de politie hiervoor bestaat en nochtans de info al had in de jaren 80 van mijn bron. dus indien iemand ook nog iets weet over die golf met gemaskerde mannen die de oprit van het huis opreed na de overval in aalst gelieve mij dat te laten weten of naar de politie te stappen.

Eerste bericht hier, ookal volg ik dit forum al heel lang...

Ga zeker zelf ook naar de Cel of de politie, het lijkt me zeker dat je heel belangrijke info hebt!
300 telefoontjes en nieuwe mensen die willen spreken (ookal hebben ze eerder niets met je info gedaan) , de tijd is nu!