1

(382 replies, posted in Getuigen)

Murcielago wrote:

....Wel, ik kan u zeggen dat ik op aanraden van mijn familie geen verklaring aflegde, want de stelling dat er 4 daders waren klopt, en neen hij kwam niet met anderen aan en begon mee te moorden. Als de kust veilig was, aan de straatkant, ging hij tegenstroom en onopvallend tussen het wegrennend publiek, naar binnen. De grote man werd herkend.

Post 34 in dit topic.


T.o.v.: Bron: https://www.demorgen.be/voor-u-uitgeleg … bf479ac75/

<<Daar zie ik een beige Ford Taunus komen aanrijden. Een opvallende auto, met op de bumper gemonteerde mistlichten. Er stapt een man uit in een groene lange jas die bovenaan is dichtgeknoopt en met een pruik. Hij heeft zijn gezicht bruin geschminkt. Net als die uitstapt, zie ik het beige R4’tje wegrijden. Het is dan halfacht, een kwartier vroeger dan altijd. Alsof de man met de pruik het signaal is om te vertrekken. Die vent keek naar mij.”>>

In post 34 stapt hij de Delhaize binnen tegen de stroom van de vluchtende mensen in. En in het artikel van DDC moet alles nog beginnen en is het halfacht. Hoe zit het nu juist?

2

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Believer Murcielago wrote:
luk paard wrote:

Dat zo een hele ploeg en dus eigenlijk de gehele Brigade Aalst, maar volgens de complottheorie dus zelfs landelijk, meewerkte met de overvallen of dat een hele ploeg (en eigenlijk verschillende ploegen in de realiteit) zou vervangen zijn door "valse " Gendarmes is toch echt niet te geloven hoor. Eigenlijk zelfs totaal onmogelijk. Vergeef het mij maar dat kan dus echt niet!!
En ik weet dan ook niet, maar verduidelijk ons hier allemaal Believer M, waarom je dit zegt. Maar wie A zegt moet ook B zeggen en dus ja doe ons klaar en helder dit alles uit de doeken aub?

Was mijn post niet duidelijk misschien?!
Ik spreek niet over een volledige brigade hè.
Ik moet mij niet meer verduidelijken mijn verhaal staat hier sinds 2008 op dit forum.
Wat wij gezien hebben, hebben we gezien, daar bestaan Pv’s van. Bewijzen van de intimidaties van de Rijkswacht. In mijn omgeving hebben 3 mensen dezelfde verklaringen afgelegd. Zoek op alles wat met Murcielago te maken heeft. Ik hoef je niets te bewijzen of te verduidelijken.

Murcielago, mijn inziens zou het interessant zijn te weten welke Rijkswachters aan intimidatie deden. Kunt u 1 naam lossen waarvan u zeker bent dat zij initimideerden? Dit interesseert mij enorm.