21

(147 replies, posted in 1983)

Is het mogelijk/onmogelijk dat Angelou niet alleen slachtoffer was? Zijn naam kwam hier voor "In de agenda 80-82 van Maroun staat het telefoonnummer van Angelou". Angelou was nota bene een Griek. (Iemand stelde toch dat daders twee italianen waren en twee grieken... was het Vittorio die dat beweerde?) Wat italianen betreft was er sprake van een zekere Marco trouwens, een echte italiaan of een Belg die zich Marco liet noemen?

» Feiten

"Hij legt de reporter van dienst uit wie er achter de Bende van Nijvel schuilgaan: drie Belgen, twee Italianen en twee Grieken. Namen geeft hij niet. Het blijft niet bij die ene waarschuwing. In Nijvel horen speurders rond dezelfde tijd ‘uit zeer betrouwbare bron’ dat er een nieuwe aanslag op komst is. Details ontbreken. Er vertrekt een telex naar de politiediensten die belast zijn met de bescherming van de warenhuizen. Eind oktober vinden spelende kinderen een geladen Smith & Wesson 9 mm waarvan de handgreep met sparadrap omwikkeld is om geen vingerafdrukken na te laten. Het is een ‘weeskind’, zoals ze in Brussel een wapen noemen waarvan het serienummer is weggevijld."

Gezien deze fax, gezien de vondst van de wapens, gezien de waarschuwing van de man van de staatsveiligheid ...

22

(273 replies, posted in Speurders)

Wat bedoelt u met "getuigen zijn niet betrouwbaar"? Zijn ALLE getuigen onbetrouwbaar volgens U?

23

(169 replies, posted in Bibliografie)

pfffffffff, en de Roger kan het ook niet meer bevestigen. Ik bedoel deze hier;

"Zeker nu blijkt dat een opmerkelijke getuigenis over de aanslag op de Delhaize van Aalst jarenlang geheim werd gehouden. Een getuigenis die destijds werd opgetekend door de ex-rijkswachter die zich onlangs van het leven beroofde. De getuigenis waarvan sprake lekte pas onlangs uit, terwijl ze al in 1989 werd opgetekend, en wel door Roger Romelaert: de oud-speurder van de cel Delta die zich onlangs van het leven beroofde.

De getuige, René D., was voor de politie iemand die af en toe met cheques sjoemelde. Op 9 november 1985 reed hij nietsvermoedend de parking op van de Delhaize in Aalst, toen leden van de Bende er het vuur openden op alles wat bewoog. René en zijn passagier raakten gewond. Maar René meende een van de gemaskerde schutters te herkennen aan zijn gitzwarte ogen en zijn manier van lopen. “Het was Philippe De Staerke”, verklaarde hij. Omdat René, zoals De Staerke, van zigeunerafkomst was, riep hij de man iets in typisch zigeunerdialect toe. Waarop de schutter opkeek, zich omdraaide en hem verder ongemoeid liet. “Dat kan geen toeval geweest zijn”, besloot René D."

In ieder geval, het gevonden DNA profiel, dat een zeer uitzonderlijk profiel was, kwam toch wel niet overeen zeker met de groep waartoe bovenstaand individu behoorde. Ik durf zijn naam bijna niet meer neer te schrijven omdat je er gif kan op nemen dat men alweer gaat repliceren ... die is vrijgesproken. Hetgeen niet klopt ...

24

(169 replies, posted in Bibliografie)

Wat? In een privé huis recht tegenover de rijkswacht? Kan je daar iets meer over vertellen of herinner jij je dat niet meer? Was dit gebruikelijk? Zijn er daar meer mensen ontvangen? Was dat omdat het te druk was na de overval?

Vreemd. In Overijse zijn er getuigen die ook de stap naar de rijkswacht maakten en daar werd hen uitdrukkelijk gezegd dat geen enkele gewone rijkswachter ook maar één letter mocht noteren. Ik zal het terug opzoeken want ik ben niet zeker of het rijkswacht of politie betrof. Het is allemaal zo lang geleden he.

25

(154 replies, posted in Hypotheses)

Luc Paard, er is maar één slachtoffer in jouw buurt en dat is een blauw roosje.

26

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Je moet trouwens dringend wat gaan lezen Idefix. Ik zal je helpen.

"Het dagboek
Madani Bouhouche is officieel dood, al lijkt federaal procureur Capelle niet helemaal overtuigd. Zij reisde begin 2019 met onderzoeksrechter Martine Michel naar Fougax-et-Barrineuf, waar de man in november 2005 zou zijn omgekomen bij het omhakken van een boom. Journalist Guy Bouten kreeg daar destijds als eerste lucht van en reisde lang voor de speurders naar Fougax-et-Barrineuf. Het lichaam was al gecremeerd en zo ging de deur open voor speculaties. “Het gezicht van de man die is gecremeerd als zijnde Bouhouche was in elk geval totaal onherkenbaar”, merkt Bouten op."

Zal het nog eens herhalen want je bent nogal hardleers he ;
Madani Bouhouche is officieel dood, al lijkt federaal procureur Capelle niet helemaal overtuigd.

geod geprobeerd jongen.

27

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Eddy Vos is ook naar Frankrijk geweest en heeft een paar foto's gezien van een lijk dat foetsie was. Bouhouche die er ineens moslimgebruiken op nahield? Bouhouche haatte moslims. Hij kon zich zelfs niet inhouden alle banden van een auto plat te steken omdat een marokkaan voor zijn deur kwam parkeren, goed wetende dat er camera's stonden. En Bouhouche die plotseling begraven wilde worden onder de naam Bouhouche? Vergeet niet dat hij daar onder een andere identiteit zat he. Heb je trouwens het boek van Beijer gelezen?

28

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Hier op dit forum beschrijft  een zekereVan Haperen hoe Bouhouche hem toevertrouwde hoe hij een andere identiteit wou aannnemen en verdwijnen. Hij zou dit zeer voorzichtig en langzaam doen. Eerst een nieuw leven opbouwen op een andere plaats en dan langzaam maar zeker, nadat hij op de volgende plaats ingeburgerd was verdwijnen . Op dit forum staat ook een getuigenis van een man uit Frankrijk die dikwijls de honden van Bouhouche ging verzorgen als B voor langere tijd afwezig was.

In zijn boek beschrijft ook Beijer hoe hij zijn zoveelste identiteit verkreeg. ( op dat moment had hij de identiteit van Fernando Alvares). Hij slenterde een aantal dagen rond in de Parijse Metro en zocht een man die dezelfde lengte had, hetzelfde gewicht, dezelfde haarkleur en ogen. Hij vroeg de man ( tegen vergoeding) een paspoort aan te vragen om naar het buitenland te kunnen. De man kon later zeggen dat hij zijn paspoort verloren was.

Het is dus best mogelijk dat Bouhouche dezelfde werkwijze gebruikte voor bijvoorbeeld een Spaanse identiteit. In dit geval zou Bouhouche de man vermoord  kunnen hebben en het lijk op handen en knieën voor zijn boom gezet hebben. Geen kat zou het ooit opgemerkt hebben. Het gelaat was trouwens onherkenbaar. Er bestaan genoeg "aanwijzingen" dat deze theorie niet helemaal van de pot gerukt is. Het zou  Bouhouche en Beijer ten voete uit zijn. Zij die het boek van Beijer gelezen hebben begrijpen wat ik bedoel.

Beijer zelf zou hier op antwoorden dat ik romans moet beginnen schrijven en verder lachen en zeveren met zijn facebook vriendje Christian Smets m.a.w. ons verder blijven uitlachen in ons gezicht. Zeer waarschijnlijk vindt hij het bijzonder leuk Smets wat te treiteren. Ook Beijer ten voete uit. Zeer waarschijnlijk begint er nu minstens bij één iemand een belletje te rinkelen.

29

(154 replies, posted in Hypotheses)

Kan u deze discussie aub voeren onder dit topic: Bende van Nijvel → Onderzoekspistes → Taal daders. ?

Ik ben zeker van het feit dat de discussie over taal door jullie tot een goed einde zal gebracht worden.

30

(19 replies, posted in Speurders)

Ok merci lauwin 47.