41

(36 replies, posted in Bewijsstukken)

LEO, hoe ziet zo een ding eruit? Is dat zoiets?

http://www.vdweerden.nl/web/components/com_virtuemart/shop_image/product/701f48bee23b39f9088956bcd99f50c0.jpg

42

(16 replies, posted in Onderzoekspistes)

Ik vraag mij ook af hoe je begot een raid kunt organiseren in minder dan 1 week? Is er een planning nodig, uitkijken van hoe de tijdstippen zijn van wanneer het de drukste dag is? Uit hoeveel mannen bestaat de Bende van Nijvel ongeveer? Heeft iemand daar een idee van?

Noorderling, het verschil is met ons en de cel, is dat de cel over meer info beschikt dan wij. Als het dossier verjaart, denk ik niet dat mensen van dit forum gaan stoppen met het verder onderzoeken. Er werd te veel bloed vergoten om dit zonder antwoorden te begraven. Ik dacht thans, als het dossier verjaart is, dat het dossier officieel gesloten is en dat iedereen het mag inkijken, ben ik hierin juist?

Ik vind persoonlijk dat elke nabestaande van de slachtoffers en ook de slachtoffers zelf antwoord moeten krijgen. Ook al komt dat antwoord over 50 jaar. ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat dit binnen 5j opgelost is... Maar ik heb een gevoel dat we dan serieus van onze stoel vallen wat we dan te horen gaan krijgen.

Back on topic people.

Wat bedoel je noorderling? Wij die onze verantwoordelijkheid moeten blijven nemen.

45

(36 replies, posted in Bewijsstukken)

Geen vingerafdruk gevonden op de plaat? Verwondert mij niet. Ze zouden die plaat eerder naar een handschrift-weet-ik-wat-deskundige sturen om daar een analyse van te maken, alé ja, ik heb mss te veel CSI gezien maar volgens mij zegt die plaat zegt meer dan dat wij weten.

Sorry, was Zuid-Nederland.

Gewoon eventjes tussendoor, ik kijk juist opsporing verzocht op de AVRO. Vos heeft daar de reconstructie laten uitzenden en de nieuwe robotfoto laten zien. Ze zeiden dat er 25 tips zijn binnengekomen van bendeleden in noord Nederlands Brabant sinds de uitzending.

48

(138 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik heb eens een documentaire gezien van een serial killer in Amerika. Hij had over de 200 moorden op zijn geweten en dan ook de grootste serial killer aller tijden genoemd. De man zag eruit als een brave huisvader, getrouwd, en kinderen. Hij deed alles voor zijn kinderen, hij was de beste vader en man die je kon hebben. De reporter begon te vragen hoe het begonnen was, als kind stak hij spinnen in brand, dat vond hij cool, daarna heeft hij een kat levend gevild (dacht ik) vond hij geweldig om het dier te zien sterven van de pijn. Daarna heeft hij een vriend van hem vermoord omdat ze hem niet gewaarschuwd hadden dat ze vertrokken. Hij heeft zijn vriend in een strop gehangen en dan de strop over zijn schouder getrokken zodat de voeten van zijn vriend van de grond kwamen en hij zijn vriend voelde sterven op zijn rug. De kick van zijn leven zei hij, vanaf toen is het begonnen.

Hij vermoorde mensen omdat die gewoon keken naar hem, omdat die mensen een lelijke kop hadden, omdat die man juist de schoenen aan had die hij wou hebben. De reporter vroeg: Hoe voelde je daarbij, jij moet toch een vies gevoel hebben erbij? Hoe kan je al die mensen zomaar vermoorden? Op een iets hogere toon dan anders. En de killer zei: "als de camera er niet bij was, was je nu dood geweest, ik had je op staande voet vermoord. Ik sta nu momenteel op koken zei hij. Jij hebt hier niet over te oordelen." Later is hij dan nog huurmoordenaar geweest van de maffia en deed moorden als sport. Het geld kwam binnen en gezinnetje gelukkig. Maar vrouwlief en kinderen wisten er niets van.

Zou gespleten persoonlijkheid ook een oorzaak zijn van de killer? Hij schoot mensen en kinderen gewoon dood. Wat mij wel opviel aan de reconstructie in Aalst is dat als iemand iets zei (het meisje dat zei: niet doen, dat is mijn papa en de moeder: David loop!) dan ze beiden doodgeschoten werden. Hoe zat dat bij de andere mensen die vermoord werden door hem?

Je mag hem niet tegenspreken, als het meisje en de moeder hun mond gehouden hadden, ben ik niet zeker of hij geschoten zou hebben. Je moet onderdanig zijn aan hem en vooral doen wat hij wilt. De killer is de koning, iedereen moet naar hem luisteren. In dit geval zou er geen motief zijn, motief is dan: " ze schreeuwden". Verder zou ik ook nog denken dat iedereen die in zijn weg stond, weggeknald werd.  Een wapen gaf hem een gevoel van vrijheid, alleen met het wapen kon hij iedereen laten doen wat hij wou en zouden ze hem niet tegenspreken.

Waarom het gestopt is? Ik zou denken aan 3 redenen:

  1. Is gestorven bij overval;

  2. Ligt nu te zonnen in chakamaka waar een mensenleven niets waard is (Zuid Afrika bv.) en waar ze weinig moeite doen om het in detail uit te spitten (wrs zeggen ze, oh zwarte man doodgeschoten, afrekening in drugsmilieu, volgend slachtoffer);

  3. Zit al in de gevangenis voor een minder zwaar feit. Geen toegang tot wapens, braafste mens op aarde.

Ik moet die man ne keer opzoeken van Amerika, ik zou er niet van verschieten dat hij in 1985 opgepakt werd in Amerika.

49

(83 replies, posted in Bewijsstukken)

Stel de killer werd in zijn hoofd geschoten, zou het dan niet logischer zijn om de jas in de brandende auto te smijten? Dan moest er niet in geknipt worden. Ik begrijp ook niet waarom die mouwen eraf moesten, zou er bloed op gezeten hebben? Of werd die jas gebruikt als een soort bodywarmer om dat kogelvrij vest te verdoezelen. Ik weet het niet, ik vind het niet logisch dat een jas in het kanaal beland dat niet gevonden mag worden.

50

(36 replies, posted in Bewijsstukken)

Hestur, je kan gelijk hebben maar dan kan ik niet begrijpen waarom er een hoekje eruit geknipt is tss stuk 18 en 22. Ik zou denken dat hij eerst dacht om naar de rechtse richting te knippen en dan zich bedacht heeft. Het probleem is dat we maar een foto hebben en niet direct kunnen zien aan de plaat zelf of het afgeknipt is of afgebroken is. Nu ja, voor afgebroken lijkt het mij een beetje raar te zijn.