51

(36 replies, posted in Bewijsstukken)

Ik denk niet dat het een flex is dat gehanteerd werd. Omdat ik persoonlijk vind dat de inschijdigen te karrelig zijn. Ik zou dan eerder een blikschaar nemen, geen elektriciteit nodig en ja duidelijk moest het allemaal heel snel gebeuren. Kijk naar de manier hoe stuk 16 en 18 doorgesneden is. Daar is een scherpe bocht, die kan je niet met een flex doen, denk ik. Ja wie ben ik, zeker geen expert in tools hoor. Er is nergens geen blikschaar gevonden?

52

(36 replies, posted in Bewijsstukken)

Ik ben niet echt bekend met het dossier maar mij zegt dit bewijsstuk dat de persoon die dit heeft mogen doorknippen linkshandig is. Start bij stuk 1, als rechtshandige ga je niet stuk 1 vastnemen en knippen en de plaat op de grond laten vallen. Start aan de andere kant, dan zit stuk 19 in de weg.

Als die persoon de plaat zou omgedraaid hebben om te knippen, dan zou ik persoonlijk stuk 3 ook nog een keertje doorknippen (want stuk 3 is groot tov de rest). Tja, is maar een gedacht, als ik iets zou knippen zou ik toch wel kijken naar de letters i.p.v. het om te draaien.