71

(220 replies, posted in Robotfoto's)

dim wrote:

En dit?
http://i66.servimg.com/u/f66/13/16/12/47/cf10.png

Ik vind toch dat die man op de robotfoto een langer gezicht heeft. Wanneer je bij de man van de foto de bril verwijdert, ben ik niet zo overtuigd. Maar dat is uiteraard mijn mening.

72

(179 replies, posted in Robotfoto's)

eenpintje wrote:

Als ze de killer en de reus door elkaar halen, dan moeten ze bij de eigenaar van die site in Dour zijn. Die lijkt echt op de killer en was zo groot als de reus.

Wie is dat precies, die man van Dour? Heb je daar wat meer info over?

73

(78 replies, posted in Andere Personen)

Weet er iemand iets over de rijvaardigheid van Habran? Kon hij in staat zijn geweest om de vluchtauto te Aalst te besturen? Of  beschikte hij niet over dergelijke rally-kwaliteiten?

74

(1,141 replies, posted in 1985)

X-Fader wrote:

Maar waarom werd deze familie neergeschoten? Wisten die iets meer of waren ze gewoon op de verkeerde plek en verkeerde tijdstip?

David werd geschoten omdat hij gekeken had naar de daders - wat de killer hem verboden had. Maar indien de killer er zeker van wou zijn dat D werkelijk dood was, dan had hij de jongen toch doorzeefd (wat gelukkig niet gebeurd is, maar dat de bende toch al eerder met getuigen gedaan had).

75

(110 replies, posted in 1982)

Ik denk ook aan een geweldloze testcase. De daders waren aan hun proefstuk toe. Indien dit niet zo was, dan zou Catai het niet meer hebben kunnen navertellen.

76

(110 replies, posted in 1982)

Stel dat de daders het eendenroer gekocht hadden i.p.v. gestolen? Hoeveel was het waard geweest? Was het vrij te koop, of had je er een vergunning voor nodig?

77

(1,141 replies, posted in 1985)

Renne wrote:

Inderdaad,volgens de aanwijzingen en getuigenissen van kuros zouden ze zich nabij de N45 verstopt hebben in een safe house. Ik ben die plaats gaan bekijken, het is een zeer intressante zijweg die ze kunnen nemen,vroeger was die zeer goed bebost en niet verlicht. Ik ben al tientalle keren gepasseerd langs die baan en die zij weg is mij maar duidelijk geworden toen ik het van kuros hoorde. Alleen mensen die er wonen kennen die baan,de dag van vandaag kunnen er alleen nog landbouwvoertuigen passeren. Welk straatje bedoel je hiermee? Kun je me de naam zeggen?

Ik blijf het raar vinden dat de Golf niet meer gezien is tussen Aalst N45 en Ninove, of verder. De man die in Leerbeek achter een GTI raasde, reed volgens mij achter de 2de GTI. Ik denk als hij achter de eerste zou gereden hebben zouden ze hem bekogeld hebben, al zijn we van niks zeker, want de klep was mss defect of de killer was geraakt of was het mss wel de GTI met de daders. Waar reden ze heen? Als je weet dat kuros ze gezien heeft is het mogelijk dat het een andere GTI was. In ieder geval er waren meerdere wagens, dus alles is mogelijk

78

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

LuckyOne wrote:

En de vierde vluchtte via de Docusberg weg.

Bedenking: volgens DVDS bevonden er zich VIER gangsters in het warenhuis. Dus moeten er twee via het paadje achter de Delhaize naar het rusthuis van Erembodegem zijn gevlucht.

79

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ben wrote:

Als alle getuigen in Aalst over een Golf met vijf deuren spreken, waarom gebruiken ze voor de reconstructie dan een Golf met drie deuren?

Misschien was het moeilijk om een drie deurs te vinden. Ik herinner me een artikel waarin stond dat Golfs collectoritems worden en het niet zo makkelijk was om er één te vinden (rijklaar etc) die bij de reconstructie kon worden gebruikt.

80

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ben wrote:

Tuurlijk niet, ze waren met vier.

En de vierde vluchtte via de Docusberg weg.