531

(76 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Als de gestolen wagens werden teruggevonden met originele sleutels, dan moet het wel het duo Bouhouche en Beijer zijn. In zijn boek staat er ergens geschreven dat hij dankzij de rijkswacht van nieuwe wagens de sleutels en de papieren kopieerde. Daardoor konden ze de wagens gewoon bij de eigenaar laten staan, en als ze ze nodig hadden gingen ze deze gewoon halen met de reservesleutel.

532

(1,141 replies, posted in 1985)

Hestur, het leggen van kaarten op lijken werd veel toegepast door speciale eenheden in Vietnam. Vooral de schoppenaas (dodenkaart) werd veel gebruikt. In Amerika kreeg deze kaart betekenis na de laffe moord op Wild Bill Hackock,die in1876 tijdens een pokerspel werd vermoord. Hij had 2 zwarte achten en 2 zwarte schoppen in zijn handen "death man's hand". Gewoon ter informatie.

http://lh5.ggpht.com/_U3ZRR_t9GFU/TI_fi95i_nI/AAAAAAAAAHo/8MOmR1eWbwY/images.jpg

533

(1,141 replies, posted in 1985)

Denk dat je niet moet voortgaan op deze piste. Als je een overval laat afhangen van een lied dan ben je pas amateuristisch bezig. Denk dat het gewoon een boodschap, verwittiging is aan bepaalde personen. Om deze boodschap door te geven moet je wel een lied aanvragen, anders maak je je eigen verdacht.

"'Ik zou een plaatje willen aanvragen voor de Bende van Hofstade in naam van de Bende van Nijvel. De Marlets met Te voet naar Scherpenheuvel. Liefst draaien voor kwart over zeven of om kwart over zeven precies, zeker niet later. Anders is het te laat. Ik mag er toch op rekenen?' 'Komt in orde,' heb ik geantwoord. 'Is dat alles?'"

Voor de Bende van Hofstade in naam van de Bende van Nijvel. Het lijkt wel dat de bende van Hofstade de opdrachtgevers zijn.

534

(1,141 replies, posted in 1985)

Kan iemand te weten komen wie deze dj was? Kan na de overval ook bedreigt zijn, daar iedereen naar deze zender kon bellen. Men kan deze persoon is vragen of hij reeds door politie benadert is.

535

(13 replies, posted in Vragen)

LEO, ben grotendeels akkoord met wat je hier komt te zeggen, maar denk toch dat sommige opdrachtgevers en sommige uitvoerders nog te vatten zijn. Anderen zijn reeds geliquideerd of verongelukt. In Amerika lopen er premiejagers die minder gebonden zijn aan lokale wetten om zulke criminelen op te jagen.

Sommige van die criminelen denken dat ze onaantastbaar zijn, maar in hun sector ben je dat nooit. Denk maar aan de jaren 90 in Italie, na de moord op de rechters toen het volk op straat kwam en uiteindelijk het leger werd ingeschakeld om deze criminelen van straat te halen. Men kan deze laffe moorden niet onbestraft laten.

536

(22 replies, posted in Andere Personen)

Ben, hier nog enkele Franstalige artikels over de bende van Johnny Mottry » archives.lesoir.be. Ook rechts kijken bij articles simulaire.

537

(76 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Voor de leden die een beetje frans begrijpen » www.dhnet.be

538

(60 replies, posted in Robotfoto's)

Ben, heb is gelezen dat de wapens die gestolen zijn bij de groep diane nooit gebruikt zijn bij de bendeovervallen. Als deze silhouettetekeningen kloppen dan moet je toch is kijken naar het wapen op de rug. Dat is nl een heckler und koch mp5. Wie maakte destijds deze tekeningen?

539

(1 replies, posted in Nieuws)

Sinds jaar en dag worden overvallen gepleegd door gangsters verkleed als agenten. Je moet maar eens kijken naar de overval op een geldtransport in borgworm.

» www.tjoeten.be

540

(116 replies, posted in Bibliografie)

Heel deze site doorlezen, dan ben je een jaartje zoet.