1,181

(1,141 replies, posted in 1985)

Ja zeg dat wel, ik heb onlangs voor de zoveelste keer nog eens de route gedaan van aan de parking van de Delhaize van Aalst naar het Osbroekpark tot ongeveer aan café De Ton (nu dicht) en ik had mijn auto in de sexdreef geparkeerd en onmiddellijk krijg je een paar keer een vriendelijke goeie dag van mannen die daar rond hangen. Eenmaal je in het parkje bent tussen de sexdreef en parking van de Delhaize van Aalst merk je dat er achter bijna iedere boom een man staat - of soms twee of drie mannen - maar bij mijn weten gebeurt daar nooit iets agressief.

1,182

(1,141 replies, posted in 1985)

Ja dat geloof ik ook wel, maar in de sexdreef is het altijd druk. Plus dat het een parking is voor bepaalde feestzalen in stad die daar een shuttle dienst hebben bv. Carlton en laat staan op een zaterdag avond. De brutale overval op de Delhaize van Aalst choqueerde op dat moment tot ver buiten de landsgrenzen. Dan ben ik zeker dat iedereen die op dat moment in de buurt was van de Delhaize van Aalst zijn verstand een miljoen keer heeft laten nadenken om te kijken of er hem toch niets is opgevallen. En bij mijn weten is er maar één element en dat was de lerares die iets gezien had maar onlangs heb ik haar verklaring gelezen en ze zou een kleine grijze auto gezien hebben zonder lichten en ik betwijfel of dat de Bende van Nijvel is want die gaan niet eerst een parade rijden door Aalst zonder lichten aan.

Volgens mij zijn ze ergens gestopt nadat ze van de autosnelweg kwamen en daar hebben ze zich klaar gemaakt en alles nog eens gedubbeld checkt en vooral via hun walkietalkie op de politiefrequentie nog eens geluisterd of er nergens geen patrouille in de buurt was en dat kan alleen maar ergens op een godverlaten plek in de directe buurt van de Delhaize van Aalst.

1,183

(1,147 replies, posted in 1983)

Deze feiten zijn al gepost, maar ik vermoed dat de bende dit inderdaad gedaan heeft als copycat naar de bende van Baasrode omdat het die bende hun tactiek was om de schuld in hun schoenen te schuiven. Dus wil dit zeggen dat er wel rijkswachters moeten bij betrokken zijn om aan deze info te geraken.

1,184

(1,141 replies, posted in 1985)

De Molenstraat in Erembodegem ligt inderdaad aan de overkant van de snelweg maar in 1985 had je een geasfalteerde veldweg (bestaat nu niet meer maar is nog zichtbaar) dat direct en rechtstreeks via de brug aan het Osbroekpark en de Delhaize van Aalst uitkwam. Dat ze zich aan de atletiekpiste zouden klaargemaakt hebben, is heel onwaarschijnlijk want daar is dag en nacht en 7/7 altijd volk.

In Aalst en omstreken noemen ze dat daar de sexdreef en is een heel bekende afspreekplaats voor homo's. En als je in het donker via het Osbroekpark naar de parking van de Delhaize van Aalst wil wandelen, raad ik je aan om een ijzeren plaat in uw broek te steken! Want als ze zich daar moesten klaar gemaakt hebben, dan had hen zeker iemand gezien!

Maar het waren spoken, ze kwamen uit het niets en vertrokken in het niets. En het kan niet anders dan dat ze zich goed voorbereid hebben. En aangezien niemand hen gezien heeft, plus dat ze uit deze richting kwamen, heb ik een heel sterk vermoeden dat ze ergens achter de autokeuring of achter de oude wasserij zich hebben klaargemaakt.

1,185

(114 replies, posted in Westland New Post)

Zou heel goed kunnen want ik kan mij eigelijk niet inbeelden dat het de luchthaven zelf is. Wie zijn legerdienst gedaan heeft zal wel weten dat alles wat binnen en buiten komt genoteerd word, laat staan de NATO. Heel goed ontdekt Ben!

PS: in 1985 stond het kabelden pretpark Paridiasa er verlaten bij!

1,186

(1,141 replies, posted in 1985)

Noordeling, mijn theorie is heel simpel. Als ik alles doorlees over de Bende van Nijvel bijvoorbeeld: Joel Lhost zegt dat ze eerst maanden verkenningen hebben uitgevoerd en het schrijnende is dat zelf niemand de verkenningen is opgevallen en dat wil zeggen dat ze telkens afspraken in het hol van pluto waar niemand kwam (of geen huizen stonden) en als je Aalst en omstreken een beetje kent is dit de enige plek heel kort bij de Delhaize van Aalst en het Osbroekpark. En ter herinnering, er heeft daar iemand uit het dossier een werkplaats of wat je het kunt noemen. PS: sorry voor de bladvulling en de zoveelste herhaling, maar het ligt heel kort bij de autosnelweg en het rond punt Den Haring.

1,187

(1,141 replies, posted in 1985)

Ik heb een heel sterk vermoeden dat ze voor de overval van de autosnelweg rechtstreeks naar de Molenstraat in Erembodegem gereden zijn. Er gaan hier al een tijdje de geruchten, en ik probeer gewoon eens deze theorie. En mijn vermoeden is heel groot.

1,188

(1,141 replies, posted in 1985)

Aan de gebouwen, niet in de gebouwen.

1,189

(1,141 replies, posted in 1985)

Waarom schrappen? Als u niets gezien heeft, is hun plan gelukt! Ik bedoel wel de Molenstraat in Erembodegem (industrieterrein bv., achter de leegstaande wasserij daar had je een tunnel dat naar Welle liep en veldweg dat achter Wellstraler uitkwam.)

1,190

(1,141 replies, posted in 1985)

Merovinger, ik wil je zeker niet in het harnas jagen en iedere bijdrage dat ik van u lees, vind ik altijd interessant en we zitten op het juiste spoor en voor een heel groot deel daarvan is door u bijdrage maar we ontbreken een heel belangrijke schakel want anders hadden wij de oplossing! Daarom mijn oproep: kom AUB eens allemaal samen rond een tafel. Wissel jullie info uit en doe eens aan terreinkennis want dat ontbreekt hier! Met heel veel respect voor jullie bijdrage want ik leer er iedere keer meer over maar er ontbreekt iets! Het is de laatste spurt want het onderzoek staat ten dode opgeschreven.