1,211

(344 replies, posted in Hypotheses)

De Golf die terug gevonden is van de overval in Overijse dat teruggevonden is in Gaasbeek. Dat is heel kort bij Kester, ik denk een paar kilometers » Forum

1,212

(344 replies, posted in Hypotheses)

Zoals je op de foto hierboven kunt zien, is het een hoefijzer-vormig gebouw met de ingang vanuit het bos. Hier op een paar honderd meter verder is de Golf gti van de bende van Nijvel na de overval in Aalst voor het laatst gezien. Ook in de directe omgeving vond de race tussen de schepenzoon met zijn BMW en de Golf GTI van de bende van Nijvel plaats. De reden dat ze volgens mij niet op de BMW van de schepenzoon hebben geschoten, is omdat ze anders met 2 lijken zaten opgescheept en het eerste wat de politie Rijkswacht of BOB dan deed was de onmiddellijke omgeving uitkammen en dat konden ze missen.

Deze toren stond in 1985 op het terrein van de oude militaire basis. Van hieruit zag je van Aalst tot aan het hellend vlak van Ronquières (bois de la Houssiere):

http://www.pajottenland.be/Data/Web/Krant/200717/yzerenmand.JPG

Graf staf De Clerq:

http://hlnregiophotoprovider0.hln-cdn.be/photo/de-deelnemers-aan-het-praalgraf-van-staf-de-clercq-nbsp-nbsp-foto-colpaert/p1/img-ZjZlNDQwNmUvYXQvNzE1NTU4My82NDB4NjQwL0ZU/7155583.jpeg

1,213

(344 replies, posted in Hypotheses)

Ook even ter info, dit is de geheime radar dat in de ballon gevestigd werd:

http://www.editiepajot.com/big_pictures/0014/6327/editiepajot_gooik_satcom_2_foto_Marc_Colpaert.jpg?1402701558

Dit is een foto van de oude militaire basis boven op de Kesterheide. Deze basis ligt er al van in 1983 verlaten bij en van op de steenweg Ninove-Halle kom je geen enkel huis tegen tot aan de oude militaire basis:

https://editiepajot.com/big_pictures/0031/4952/DSC_6231__Kopie_.JPG?1458939758

http://www.rwf.be/Archives/img/Kester.jpg

De overval op de Delhaize in Overijse dateert van van 1985 en we weten nog niet wie achter de Bende van Nijvel zit. Het is ondertussen van 1985 geleden dat de Bende van Nijvel een overval pleegde op de Delhaize in Overijse. en we weten nog altijd niet wie achter de Bende van Nijvel zit. Hoewel, oud-VRT journalist Guy Bouten heeft net een nieuw boek uit over de Bende van Nijvel. Onze reporter Lennart belde met de auteur.

» www.radio2.be

1,215

(218 replies, posted in Getuigen)

Joël Lhost moest paraat staan om als noodplan de overvalwagen naar Chièvres te loodsen moest er iets misgegaan zijn, maar er was niets misgegaan dus kon de overwagen naar zijn schuilplek rijden. En ik las dat de leden van WNP soms in het niets verdwenen in de buurt van Lasne en Ohain, dan zou het best kunnen dat ze een schuilplek hadden waar niemand kwam of waar er geen huizen stonden dus vermoed ik dat hun schuilplek de atoomschuilkelder was op de rand van het Hallerbos in Braine l'Alleud.

1,216

(218 replies, posted in Getuigen)

Met dit verhaal komt het oude militaire domein in Kester terug in aanmerking aangezien dit bij de basis van Chièvres hoort en heel strategisch lag voor hun overval in Aalst. En vooral, ze zijn in de buurt van dit militaire domein voor het laatst gezien. Ik denk dat de CWB op het juiste spoor zit. Ik vind gewoon dat het heel veel meer aandacht zou moeten krijgen in de Vlaamse media. Maar ja, de relatie met de NATO is blijkbaar veel belangrijker dan ons rechtssysteem en de onschuldige families inclusief hun kinderen dat ze overhoop hebben geschoten! Ik ben er zeker van dat de daders vinden, dat ze onze samenleving een dienst hebben bewezen. Wanneer gaat er nu eindelijk iemand met ballen aan zijn lichaam deze gangsters opsluiten?

1,217

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Al snel wordt Madani Bouhouche verdacht van de moord op Mendez. Veel pleit tegen hem, een alibi dat niet klopt, z'n tijdsgebruik vertoont een leemte; er is zelfs hard bewijsmateriaal want er wordt een wapen gevonden bij hem dat geïdentificeerd wordt als het moordwapen. Later wordt die bevinding betwist, nog later opnieuw bevestigd door een vermaard Frans onderzoekscentrum. Eind januari laat de onderzoeksrechter hem arresteren. Op zijn proces zal de jury hem echter vrijspreken van deze moord.

Is Juan Mendez het negenentwintigste Bende-slachtoffer? Het is waarschijnlijk, niet zeker. Dat veronderstelt immers een band tussen Mendez en de Bende van Nijvel. Daarvoor zijn er mogelijkheden zat, evenwel geenszins bewezen. Mendez kan gezorgd hebben voor de wapens van de Bende en ze in bewaring hebben gehouden tussen de overvallen. Z'n huis kan een schuiloord geweest zijn voor de Bende, daar in de buurt verdwenen Bende-leden meer dan eens spoorloos.

De diefstal van wel vijftig wapens bij hem thuis en de ontdekking van het gros daarvan samen met een pak wapens van de Diane-diefstal kan ook een aanknopingspunt zijn. Dat veronderstelt dan wel dat er een relatie zou zijn tussen de Diane-roof en de Bende van Nijvel. Officieel hebben die feiten niets met mekaar te maken. Maar toch, niet alle gestolen riot-guns van Diane zijn teruggevonden, niet alle Heckler und Koch-mitrailleurs zijn teruggevonden. En de Bende gebruikte heel zeker riot-guns, en bijna zeker gebruikte ze een Heckler und Koch-mitrailleur in Aalst. Zou die dan van elders kunnen komen dan van de Diane-diefstal? Niet erg waarschijnlijk want dergelijke klassewapens slingeren niet zomaar rond.

Z'n nauwe relatie met Madani Bouhouche is een ander mogelijk verband met de Bende, onder meer omdat Bouhouche is verdacht van de Diane-diefstal, onder meer omdat wapens gestolen bij Mendez én Diane-wapens werden gevonden in een door Bouhouche gehuurde garagebox, én omdat Bouhouche volgens velen op één of andere wijze betrokken is bij de Bende van Nijvel. Als Bouhouche met de Bende heeft te maken of Mendez, of allebei, dan is de moord op Mendez inderdaad een Bende-moord.

1,218

(30 replies, posted in Roze Balletten)

Dat dossier-Pinon is veel bekender onder een andere naam, de roze balletten (zie ook daar). Op deze intieme seksfeestjes zouden heel hooggeplaatste personen aanwezig geweest zijn, er zouden minderjarigen bij betrokken zijn en twee minderjarigen zouden zelfs gestorven zijn. Heeft er iemand een idee om welke 2 meisjes het zou gaan?

1,219

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ik begin te denken dat de journalist in kwestie wel juist was en zijn info heeft van een gefrustreerde speurder maar nadien de mond werd gesnoerd! Ik vind het een raar artikel.

1,220

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ik vraag mij af hoe ze in het bovenstaand artikel aan de info komen? Dan moet er toch een bewijs van zijn want een journalist controleert toch 2X zijn bronnen of het moet een betrouwbare zijn?