1,371

(28 replies, posted in Vragen)

Als Joel L. gelijk heeft en WNP opereerde van op de NATO basis in Chièvres en het is inderdaad de Strategie van de Spanning (waar ik in geloof), dan zal de relatie die wij hebben met de Amerikanen en de NAVO, ... veel belangrijker zijn dan dan de slachtoffers van dit gebeuren! En blijkt dit een schijnonderzoek van 30 jaar. Spijtig voor de speurders die dit echt willen oplossen.

1,372

(28 replies, posted in Vragen)

Waarom halen ze eens niet in Frankrijk een speurdersteam naar hier en geef ze carte blanche en het volledige dossier en alle info doorgrond. Een speurdersteam waar niemand bovenstaat zonder richtlijnen dat volledig onafhankelijk mag werken met behulp van een paar correcte speurders van hier (en die zijn er). Nu mag er precies niets gevonden worden!

1,373

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Het ligt er volgens mij te dik op dat het vermoeden naar Lammers wordt gestuurd.

1,374

(8 replies, posted in Onderzoekspistes)

Kleine correctie, Aldi was toen wel al actief in België.

1,375

(28 replies, posted in Vragen)

Als je een eervol speurder bent met heel wat ervaring en er zit daar iemand voor u te liegen dat hij zwart ziet en met al uw ervaring weet je 100% zeker dat ze zitten te liegen, dan moet je toch over gefrustreerd rondlopen.

1,376

(760 replies, posted in 1985)

Noorderling, als u zegt dat er geen enkel bewijs is tegen Bouhouche dan kan ik niet anders dan u min of meer gelijk geven. Maar dat er geen enkel bewijs is enkel stevige vermoedens en er zijn minimum 28 moorden gepleegd zonder dat er ook maar tegen een iemand een bewijs is gevonden dan kan het niet anders dan degene die de daders moesten opsporen (en daar zijn wel bewijzen van) serieuze stokken in de wielen werd gestoken!

En wie anders dan hooggeplaatste functies kunnen onze rechtsgang manipuleren? Volgens mij enkel een organisatie binnen een organisatie. En ik moet eerlijk toegeven, ik ben jaren geleden ook in het dwaalspoor gestapt zoals velen blijkt. Het feit dat het dwaalspoor na 30 jaar zoeken nog totaal niets heeft opgeleverd bewijst dat het inderdaad een dwaalspoor is! Ps: voor alle duidelijkheid ik kan het ook totaal mis hebben.

1,377

(760 replies, posted in 1985)

De steengroeve waar Snouw Games ging komen (gaat niet door, er is daar geen werkgelegenheid maar toch krijgen ze geen vergunning): deze steengroeve is zogezegd blauw klaar water maar dat is juist een paar meter onder de waterlijn. Het water in deze steengroeve wordt aangevoerd door een ader die constand modder en steentjes spuwt wat het water heel troebel maakt, dat is de reden waarom er niet gedoken word. Madani Bouhouche was een geoefend duiker dus die info zal hij wel gebruikt hebben met wetende dat als je daar iets dumpt het nooit gaat gevonden worden.

1,378

(137 replies, posted in Plaatsen)

Waar de vuilzakken gevonden zijn grenst het kanaal aan het Bois de la Houssière, juist aan de overkant van de zwaaikom woont er een officiële boswachter van bij de 60 jaar. Die boswachter is er ook nooit iets opgevallen van rare activiteiten in het bos. Wat het Bois de la Houssiere betreft ben ik totaal niet overtuigd. Wat er gevonden is in het bos moest gewoon gevonden worden met maar een doel: dwaalspoor. En volgens Eddy Vos was het bos hun comfortzone? Dan moet hij dringend eens zeggen waarom!

1,379

(137 replies, posted in Plaatsen)

De personen die op de woonboten leven zijn allemaal gezinnen op een na. Er woont een zonderling die twee boten achter elkaar liggen heeft maar hij is verzamelaar van allerlei prullaria en dat is de enige die daar al zolang woont.

1,380

(760 replies, posted in 1985)

Noorderling, dan heb je wel zo'n machine nodig en ik denk niet dat iedereen dat heeft. Je kan uiteraard het chassis ook uit elkaar branden met snijbrander, of slijpschijf, ... maar daar ben je een paar dagen mee bezig.