1,501

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

En de tipgever die de zakken in het water zien gooien heeft, zijn verhaal klopt ook niet!

1,502

(245 replies, posted in Westland New Post)

Het kan ook een pasje geweest zijn dat indien er controle was en ze gaan via de gebruikelijke dispatcher dat daar een doorverwijzing opstond die moest te rade gaan bij een of andere hoog geplaatste dienst dat van hun doen en laten op de hoogte was.

1,503

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Dat zou best kunnen. In Lessines en Rebecq staan de steengroeves leeg en die zijn inderdaad heel diep en als ze vol water staan zou dat inderdaad wel 60 meter kunnen zijn.

1,504

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Je kunt ook nog duiken in de steengroeve van Lessines maar de steengroeve van Ecaussines ligt toevallig heel kort bij Ronquières. Ze is goed te zien aan de voorkant van in het centrum maar de achterkant is heel verlaten en ze is volledig omheind en afgesloten.

1,505

(1,219 replies, posted in 1985)

Bestaan er dan geen opnames van de overval als er een Task force was? Want indien ik mij vergis is deze info nagelnieuw.

1,506

(1,219 replies, posted in 1985)

Dat van de Task Force is heel interessant! Goed speurwerk Juul.

1,507

(760 replies, posted in 1985)

Niet Simpel, de Bende van Nijvel heeft nooit de N45 genomen. Ze zijn door meerdere getuigen los van elkaar gezien op de steenweg Aalst-Ninove. De reden waarom ze dat in het programma zeiden, is om nodeloze informatie direct te wissen, zoals er nog zijn!

1,508

(1,219 replies, posted in 1985)

Is het een fabel en ik weet dat het niet terzake doet maar lag er in die tijd een 2,3 V5 in de Golf GTI van de rijkswacht en in de gewone een 1,8 8 Klepper?

1,509

(1,219 replies, posted in 1985)

Hoe je het draait of keert, de parking naar de Delhaize loopt dood! De weg aan café De Ton naar het Osbroek loopt dood! En de weg van de Sexdreef die naar het Osbroek loopt, loopt ook dood! Ze moeten enorm zeker geweest zijn van hun stuk, dus het meest logische zou zijn geweest dat hun eventuele vluchtroute te voet via wegje was aan cafe De Ton, de andere naar de Sexdreef is een groot moeras en daar kun je u in het donker vergissen en het krioelt er s'avonds van de homo's (van horen zeggen).

Stel er rijdt een auto de parking van Delhaize op en de bestuurder ziet al dat geweld stopt zijn auto, panikeert, springt er uit en vlucht weg en gans de parking staat geblokkeerd en ze kunnen met hun Golf GTI niet van de parking. Ik pieker mij daar gek over, dat is zo onlogisch dat het gewoon niet kan kloppen en toch is het zo gebeurd. Alle andere teruggevonden auto's zijn uitgebrand dus ga ik er van uit indien hun vlucht op de parking mislukt ze een molotovcocktail moeten bij de hand hebben gehad om het voertuig te laten uitbranden om hun sporen uit te wissen.

1,510

(760 replies, posted in 1985)

Deze info is bekend in het onderzoek. En lijkt ook heel logisch aangezien ze richting Halle zijn gevlucht gaan ze niet aan het Stro Kapelletje rechtsaf rijden als Halle links ligt en het kruispunt "Den Doorn" was afgezet door de Rijkswacht of politie.