1,541

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Ik denk dat de pers bewust niets schrijft en dat de speurders veel meer weten om decreten, bv. de leugendetector. Als blijkt dat die nu faalt dan kunnen ze hem direct weggooien! Ik denk dat ze iets serieus achter de hand hebben.

1,542

(760 replies, posted in 1985)

Merovinger, heeft u een naam van die extreem-rechtse figuur dat aan het Stro Kapelletje woonde? En heeft er iemand dat artikel dat ze mogelijk in een bos overnachten in de winter?

1,543

(760 replies, posted in 1985)

Ik heb mij daar ook al gek over gepiekerd! Volgens mij zijn ze langs Okegem Pamel gereden want aan het Stro Kappelletje zijn ze door meerdere getuigen nog gesignaleerd met het kofferdeksel open en iemand achteraan in. Dat wil zeggen als ze effectief richting Ronquières gereden zijn niet via Ninove gereden zijn want daar was De Doorn op dat moment afgezet door de politie.

En volgens de getuige op TV dat hun eventjes achtervolgde richting Halle moeten ze via Okegem Pamel dan wel langs achter Neigem bos terug de steenweg naar Halle hebben genomen dan binnendoor richting Heikruis Rebecq en zo langs achter de steengroeve naar Bois de la Houssière gereden zijn (als het verhaal klopt dat ze daar stonden en dat er iemand op de grond lag) maar ik persoonlijk twijfel heel erg dat het Bois de la Houssière hun comfortzone was want een hond of kat doet zijn behoefte nooit in zijn eigen mand. En dan zouden ze zeker door jagers of wandelaars daar ooit eens opgemerkt zijn want zo druk en veel straten en wegen zijn er niet in dat bos.

1,544

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Bestaan er geen echte foto's van Jean Marie Tinck in de periode dat de bende actief was? Moest er zo'n foto opduiken van anno 1985 van Tinck dan zou het toch een stuk gemakkelijker zijn voor eventuele ooggetuigen om de persoon in kwestie te herkennen, bv. zoals gesuggereerd dat Tinck in een sportclub of dat zijn toenmalige partner nog een foto heeft op nieuwjaar, verjaardag, vakantie, ... dat zou toch veel beter zijn dan de robotfoto's.

1,545

(91 replies, posted in Bewijsstukken)

Als je bv. een muts of hoed draagt dan zitten daar toch haartjes in en het zou te gek voor woorden zijn moest elke speurder van het onderzoek de hoofddeksels op zijn hoofd hebben gezet om dan achteraf te kunnen concluderen dat het DNA is vervuild, hetzelfde met de vesten en andere zaken die ze hebben gevonden. Als er morgen een of andere zieke geest een dreigbrief stuurt naar een prominente persoon dan mag je er gif op innemen dat die zieke geest binnen heel korte tijd opgespoord is en al achter de tralies zit.

1,546

(83 replies, posted in Bewijsstukken)

Nogmaals, ze vinden DNA op een speldekop en hier hebben ze jassen en vesten. Daar zit toch DNA in overvloed op. Zoals heel velen versta ik het niet meer als je alle middelen ter beschikking krijgt voor een bende laffe moordenaars op te sporen die onschuldige vrouwen mannen en kinderen hebben kapot geschoten, gezinnen hebben verwoest door hun toedoen zijn er ook kinderen opgegroeid in pleeggezinnen, ... Als er een of andere zieke geest bv. een anonieme dreigbrief stuurt naar een of andere prominente kerel dan staat gans de polietiemacht in rep en roer en is die persoon binnen de korste keren gelokaliseerd en aangehouden!

1,547

(91 replies, posted in Bewijsstukken)

Als ze in Aalst en Nijvel een vissershoed hebben teruggevonden dan hebben ze toch DNA van de daders!

1,548

(4 replies, posted in Algemeen)

Beste Sebastiaan, welke vragen mogen er gesteld worden? Want ik denk dat heel wat forumleden wel uiteenlopende vragen zullen hebben.

1,549

(1,141 replies, posted in 1985)

Wie de streek goed kent rond Delhaize van Aalst weet dat er tijdens de Bende-overval een paar straten zijn die nu niet meer in gebruik zijn maar ideaal voor de bende. Zo was er vroeger rechtover het Osbroekpark (waar de Mercedes van de bende zou gestaan hebben) een straat die naar de brug over de E40 leidde waar je juist over de brug links af kon slaan waar  je achter de keuring uitkwam waar de familie van David van Steen een zaak hadden.

Voor degenen die denken dat het industrieterrein daar doodloopt: dat was vroeger ook niet het geval. Je kon via de watermolen lang achter langs de firma Wellstraler langs welle terug weg. In die tijd stonden er bijlange zoveel bedrijven niet. Dus ideaal gebied om je een tijdje te verstoppen en je kon vandaar de ingang van het industrieterrein, de nieuwe baan en de E40 in het oog houden en je kon altijd weg. Als je eens ter plaatse gaat zie je die oude straten nog maar ze zijn dichtgegroeid en verwilderd.

1,550

(42 replies, posted in Andere)

Zou het niet kunnen dat bij de 28 moorden handlangers zitten van de bende zelf? Uiteraard met alle respect voor de overledenen en mijn exuses als dit een verkeerde sugestie is.