51

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Neen het gaat niet om Libert. Sorry, ik ben hier geen The End aan het doen. Er zijn nog forum leden die het weten.

52

(220 replies, posted in Robotfoto's)

Django68, wie spreekt er van de put? Heel wat forumleden weten wie de persoon met de SPAS is. En de info van de pruik klopt 100/%. Doe gerust eens navraag bij CWB.

53

(220 replies, posted in Robotfoto's)

Wauw. Het zou heel goed zijn moest u heel de gele affiche kunnen maken. En ook op een gele affiche plakken in dezelfde volgorde.

P-51 wrote:

En passant ook met de foto van de verdachte met de Spas? Die foto is an sich wel duidelijk maar niemand weet blijkbaar over wie het gaat.

De persoon is blijkbaar gekend. Hij woonde in de buurt waar paar dagen na Aalst de pruik is gevonden die mogelijk gebruikt is bij de overval in Aalst. Mister kleur.

54

(165 replies, posted in Getuigen)

In het leger leren ze. Je neemt een kurk bv van een fles wijn je houd er uw aansteker aan tot ze zwart brand en je kunt u zwart shminken.

55

(25 replies, posted in Plaatsen)

Het laatste nieuws heeft de info doorgegeven aan de cwb meer weet ik niet
Of er een artikel over bestaat weet ik ook niet

56

(25 replies, posted in Plaatsen)

Ik blijf aan Kester denken
Maar het herenhuis waar ze naar de wapens zochten
Is ooit een getuigenis binnen gekomen bij HLN dat de golf en de Mercedes daar zijn binnen gereden

57

(1,141 replies, posted in 1985)

Idd Bossi, een heel lange antenne met spoel en versterker. Volgens CB kennis was dat verboden. Maar je had een heel ver bereik. Toevallig dezelfde Mercedes dan die aan Osbroek.

Cher Bossi wil u de foto nog eens plaatsen aub.

58

(1,141 replies, posted in 1985)

Een vaste klant dat het cafe ook nog uitgebaat heeft. Die had een garage in een bos achter zijn woonst die garage was al meer dan 30 jaar gebarricadeerd met hopen puin. Trouwens een vriend en collega van CB. Na zijn overlijden is de garage ontruimt. In de garage stond een groene Mercedes S klasse 280. Deze reed voor Taxi Vert, had een politie radio, grote antenne midden van de koffer. In de Mercedes bij 1978 lagen papieren en sticker van de RW.

59

(1,141 replies, posted in 1985)

Heeft PW daar ook geen cafébaas geweest?

60

(1,141 replies, posted in 1985)

Zonder enig bewijs; maar cafe het Dobbelken in Erembodegem stinkt volgens mij ook. Het cliënteel heeft bijna allemaal een topic op dit forum. De cafébaas (zwaar man komt voor in dossier) Guy Hoste. Podevyn (heeft grond pal naast Kester). Een rallyrijder die overleden is. Ook heb ik mij laten vertellen Bouhouche en Beijer. Aalst was volgens mij een wraakactie.