61

(56 replies, posted in Prullenbak)

Leerden ze nu echt niet schieten in de Termurenlaan?

62

(271 replies, posted in Algemeen)

Komen er nog vergaderingen of bijeenkomsten?

63

(82 replies, posted in 1985)

K& wrote:

Ik ben nu pas het boek van David beginnen lezen en stel vast dat in de andere verhalen in dit boek geschreven door de journaliste, flagrante fouten worden begaan die de geloofwaardigheid een beetje naar beneden halen. Ik vind echter duidelijk terug dat de vader van David en zijn zus de eerste slachtoffers waren en dat de daders  zich verborgen hielden achter een auto (2) en een achter lege kratten (1).

De bedoelde lege kratten betreffen karren met leeggoed die rechts van de uitgang stonden. Je daar achter verbergen kon niet. Aan de achterkant van deze kratten (de straatkant rechts van de uitgang) was je zichtbaar en stond je op het voorste gedeelte parking. Van aan de uitgang kon je de Golf niet zien staan, deze stond schuin rechts. Als je vandaar naar de ingang stapt lijkt het of je van achter dat leeggoed komt.

64

(527 replies, posted in Hypotheses)

Dit jaar was Insider waarschijnlijk te laat voor een signeerstandje op de boekenbeurs?

65

(1,141 replies, posted in 1985)

Raf, het soort duistere dancing anex rende-vous tent waar veel centen en champagne elkaar vonden. Je kon er de kuisvrouw met de bankdirecteur zien dansen, of je buurman met zijn minares treffen. Enkel (voor het publiek) open op maandagavond destijds.

66

(1,141 replies, posted in 1985)

Fonske ging in kringen (het nachtleven van Aalst) vaak over de tong... Eind '85, in de Kings, Monaco, Fats, El Gringo, Vanderelst (grote markt Aalst, eigenaar van El Gringo) ... en ook leuk was het Muiske, aan het begin van de Immerzeeldreef.

67

(27 replies, posted in 1980-1989)

Dus, de logica is dat een bende gezellig gaat drinken op 2 km van hun overval-target, open en bloot zodanig dat er een robotfoto of zes kan gemaakt worden?

68

(271 replies, posted in Algemeen)

Waar gaat het feestje door?

69

(760 replies, posted in 1985)

Weinigen kunnen tussen regels lezen.

70

(197 replies, posted in Getuigen)

Komt lid Onderzoekbende hier nog op het forum?