31

(10 replies, posted in Andere Personen)

Ben; sorry maar dit is niet de foto van Luc Poilvache. Ook bij de foto van zijn broer Dominique heb ik mijn twijfels.

32

(165 replies, posted in Getuigen)

HIPA, het siert u om na al uw opgelopen ontgoochelingen toch terug vertrouwen te krijgen in het onderzoek en meer bepaald in Marianne Capelle. Ooit vallen de puzzelstukjes in mekaar. Het is u van harte gegund!

33

(279 replies, posted in Getuigen)

voetbal”01. Beuckels heb ik niet gezien. De persoon die ik zag waarin ik de robotfoto’s nr. 4, nr. 7 en nr. 10 meende te herkennen was tussen 30 en maximum 35 jaar oud. Ik blijf overtuigd dat het Jandrain was. Ook de persoonsbeschrijving van Jandrain in een ander topic klopt volkomen met wat ik heb waargenomen.

34

(279 replies, posted in Getuigen)

AJ85, bedankt voor het compliment. Ik zie mijn bijdrage als plicht van een rechtgeaarde burger bij zoveel gruwel en onrecht. Wat betreft Vos heb ik mijn persoonlijke bedenkingen. Ofwel werd hij omringd en misleid door malafide speurders binnen zijn eigen onderzoeksteam. Of erger nog, stuurde hij hoogst persoonlijk foutieve info de wereld in maar daar wil ik niet van uitgaan. Feit is dat mijn getuigenis meer dan waarschijnlijk niet paste in zijn visie. Jammer genoeg heb ik hem nooit mogen ontmoeten om het relaas over mijn getuigenis te geven. Het had alleszins voer voor een pittige discussie gegeven. smile

35

(216 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Voor alle duidelijkheid; de man in gebogen houding uiterst links op de foto is Luc Poilvache.

36

(43 replies, posted in Politiek & Business)

Bij het doornemen van dit topic wordt de man van 70 verhoren andermaal vermeld. Ongetwijfeld, samen met zijn vader, spilfiguren in het Bende-verhaal en manipulatie van het onderzoek.

37

(29 replies, posted in 1980-1989)

De vraag over de tattoo werd mij ook gesteld door de speurders. Als ik mij goed herinner was dat bij de beschrijving van Jandrain. De speurder wees naar de voorkant van zijn onderarm. Het was november, de persoon in kwestie droeg lange mouwen, dus geen tattoo gezien.

Reneke, werd in Aalst ook een BMW gezien? In Vilvoorde was de bestuurder van de rode BMW 5 Adriano Vittorio.

38

(279 replies, posted in Getuigen)

Dat Reyniers geviseerd werd is best mogelijk maar het is voor mij onbegrijpelijk dat een GP-commissaris een nieuwbouwvilla in een dorpje als Nieuwenrode verhuurd als rendez-vous hotel + gezelschapsdames. De zaak werd korte tijd na opening gesloten na een inval vanwege gerechtsinstanties. Dit gebeurde begin de jaren '90.

39

(279 replies, posted in Getuigen)

De Farwest was destijds een beruchte wijk, Chris De Bruyne zong er zelfs een liedje over. smile

40

(279 replies, posted in Getuigen)

Django68, jouw hypothese is zeker plausibel gezien hun modderige kledij en schoeisel en de jongste van het vijftal die duidelijk een geslagen indruk gaf. Maar ik acht het ook niet onmogelijk dat er ergens in de buurt afpersingsgeld door Delhaize werd betaald. De gespannen sfeer die er heerste en hun paranoïde gedrag kunnen hiervan een mogelijke aanwijzing zijn. Coconut denkt aan een drugsdeal, wat uiteraard ook niet uitgesloten is. Feit is dat Aalst de laatste en meest moordende aanslag was van de Bende van Nijvel. Op basis van wat ik op het forum lees in combinatie met de manipulators van mijn getuigenis, ligt afpersing van bestuurders van Delhaize het meest voor de hand. Meer dan waarschijnlijk is het motief van de aanslagen veel complexer dan louter afpersing maar wat ik schrijf is gebaseerd op persoonlijke ervaringen