1,711

(138 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Tja, volgens mij is dat gewoon een show die ze opvoeren. Om het volk toch de indruk te geven dat ze er nog mee bezig zijn.

Waarom kunnen ze een simpele getuigenis niet checken, maar wel een profiler (die waarschijnlijk niet gratis werkt) inschakelen. Aanwijzingen zijn er volgens mij genoeg, maar men moet ze willen zien. Men weet maar al te goed in welke milieus en regio's men moet gaan zoeken.

1,712

(270 replies, posted in 1985)

Die man met zijn Golf zat op moment tijdens de overval op café. Mischien was hij één van de mannen die de voorbereiding gedaan heeft, of die hen nadien ergens moest gaan oppikken?

1,713

(970 replies, posted in Bende De Staerke)

Zoon van Julien en Veronique geloof ik. Julien's ex zou naar 't schijnt ook geen gewone zijn. Zoon moet begin de 20 zijn. Ze zouden ook nog een jongere zoon hebben.

Ook Léon zou min. 2 kinderen hebben (uit een relatie in de jaren '90), of hij ook nog oudere kinderen heeft weet ik niet. Nog iemand meer info over Bertha De Staerke en Istvan Vargas?

1,714

(970 replies, posted in Bende De Staerke)

Naar het schijnt zou Andy De Staerke momenteel vastzitten? Er is dus opvolging in de familie. Hebben Philippe en Robert eigenlijk kinderen?

1,715

(22 replies, posted in Bende Haemers)

Bij Eric Haemers zou een moord ook niet uitgesloten worden, heb ik horen zeggen.

1,716

(13 replies, posted in Robotfoto's)

Op het eerste zicht zou ik onmiddellijk aan Haemers denken. Ook aan de gedragingen zoals David ze beschrijft: wapen nonchalant vasthouden met 1 hand, de eventuele granaat, ... Zo is er maar 1. En dan blijven wachten om de politie uit te dagen (of wachtte men nog op de mensen die ze moesten vermoordden en nog niet waren komen opdagen?). Anderen zouden zich alleszins binnen een tijdspanne wegmaken om politie te vermijden, zij lagen hier precies niet wakker van.

1,717

(94 replies, posted in Bende Haemers)

Kevin is een zoon van Patrick & Tyack veronderstel ik. Hij is na de dood van Patrick toch bij haar blijven wonen. En woont nog steeds in de buurt van haar (zij heeft een café in Waver). Toch wel raar. Anderen duiken allemaal onder en Denise en Kevin maken er voor niemand geheim van waar ze wonen. En ze baat zelfs een café uit.

Volgens mij is hij wel degelijk dood. Een van de agenten zou zijn stoffelijk overschot gezien hebben. Net als bij Bouhouche een opgezette dood waarschijnlijk, iedereen wie zou durven praten laten ze verdwijnen.

1,718

(5 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

François Dehan zou in begin jaren '90 naar Frankrijk verhuisd zijn, om zich nadien definitief in Kenia te vestigen! Heeft hij iets te maken met die Nyati Safari (zie website) waar je een foto van Alain Weykamp kan terugvinden? Was die in Kenia, en organiseert hij eventueel die "jagersreizen"? Nog een belangrijk detail. Hij is opgegroeid in Sint-Lambrechts-Woluwe. Kans is dus groot dat hij de familie Haemers en misschien zijn latere bendemaatjes kende.

Als ik me niet vergis is hij net zoals Achille Haemers (vader van) in 1992 naar Frankrijk verhuisd. Blijkbaar hebben het jaar van het "overlijden" van Haemers wel meerdere potentiële Bendeleden zich in het buitenland gevestigd. Vader Haemers een drietal maand voor zelfmoord, en Dehan enkele maanden na de zelfmoord.

In welk jaar zijn Bouhouche & Weykamp naar Frankrijk vertrokken?

1,719

(5 replies, posted in Gladio)

Bekijk ook deze foto's van Pierre Reuland:

http://i13.servimg.com/u/f13/11/74/76/75/1410.jpg

http://i13.servimg.com/u/f13/11/74/76/75/unbena10.jpg

http://i13.servimg.com/u/f13/11/74/76/75/th_reu10.jpg

1,720

(61 replies, posted in Bende De Staerke)

Dit is de lijst "verkiezingen oktober 2000" m.b.t. extreem rechts » www.resistances.be Ga eens kijken bij "Bruxelles" en "FN". In Brussel centrum woont er maar één Léon De Staerke.