Iemand een idee of dit boek ook werd vertaald en verkocht in het Nederlands?

Merci, Ben!

Onder de mom dat de aanhouder wint: Onmogelijk om de reportage bij 'Media' (You Tube) te plaatsen, Ben?

14

(213 replies, posted in Foto's)

De donkerkleurige wagen naast de muur betreft een Renault 9. Dit model werd gemaakt vanaf 1981 tot pakweg 1987. De andere personenauto betreft inderdaad een Peugeot 305, gemaakt tussen 1978 en 1989.

Ik denk dat men bij de VRT een heruitzending mogelijks heeft overwogen, kenza. Misschien wel interessant om Ben de vraag te laten stellen, dit in naam van Bendevannijvel.com? In ieder geval hoort de docu zeker thuis op het You Tube-kanaal van de site. wink

De reportage is bij mijn weten op de 'Videozone' van VRT-deredactie.be verschenen op het moment van de bijeenkomst in Aalst.

Misschien wel de meest interessante docu over de Bende: een Panorama-reportage van de toenmalige BRT met als titel 'Het web rond de Bende van Nijvel', uitgezonden op 18/01/1990.

» www.deredactie.be

17

(102 replies, posted in 1985)

Herr Flick wrote:

In andere achtervolgingen zien we ze dat wel doen, ( bv. het stopmaneuvre om de voorbijrijdende rijkswachtwagen te doorzeven. Toen hadden ze geen GTI en konden ze de achterklep niet opengooien.)

Dit betrof geen rijkswachtvoertuig: het was een ploeg met een VW Golf type I van de gemeentepolitie. Althans, dat meen ik ooit gezien te hebben op foto's/beelden (blauwe overdwarse streep). Welk korps weet ik niet.

18

(51 replies, posted in Roze Balletten)

Proficiat! smile