31

(1,141 replies, posted in 1985)

De zogenaamde NATO-kentekens behorende bij in het buitenland gestationeerde medewerkers van de Nederlandse krijgsmacht waren (en zijn): zwarte ondergrond, met witte letters/cijfers. O ja, ik had het al een keer gemeld, aleen de leden van het KH rijden met AA kentekens, leden van de vaste staf niet! Maar de kentekens van de vaste staf staan wel geregistreerd op het KH.

32

(46 replies, posted in 1980-1989)

Deadletterbox, ik sluit mij hier helemaal bij aan, kom je misschien toch weer op die "grap"van mij uit. En is het als "zelfmoord" in het dossier gegaan.

33

(46 replies, posted in 1980-1989)

geronimo wrote:

Toch wel Mistery. In een ander topic heeft men het er reeds over gehad. 2, 3, 4 schoten is reeds bewezen.

Hey Geronimo, het probleem is als je, zeg ongeveer met een 9 mm de helft van je gezicht (en hersenen) hebt weg geschoten (via de mond of kin), het erg lastig wordt om überhaupt nog iets te doen. Temeer omdat je op deze wijze je beweging en bewustzijn uitschakelt. Maar als hij een manier had/heeft gekozen, zeg via de slaap of oren, en zijn wapen had een behoorlijke omhoog slag, zou het mogelijk kunnen zijn. Maar niet aannemelijk.

Is hier meer over bekend welk wapen en hoe hij zich door het hoofd heeft geschoten?

34

(46 replies, posted in 1980-1989)

Hmm, 3 kogels in je hoofd ... zelfmoord? Doet mij denken aan een gehoorde grap. Komen 2 agenten op het PD, ze kijken naar het slachtoffer, wat er met een twaalftal messen in zijn rug ligt. Zegt de ene agent, tegen de andere agent ... hmm zie je wel, een typisch geval van zelfmoord! Ergo, 3 kogels in je hoofd en dan zelfmoord? Dacht het niet... toch.

35

(56 replies, posted in Prullenbak)

werner, heldere omschrijving van het begrip hypothese, echter in het geval van Renne en Murciellago gaat dit helaas niet op, men geeft wetenschap van kennis aan, m.a.w. het geven van een getuigenvklaring en het omschrijven van situaties welke zij beide hebben gedaan op dit forum, heeft niets meer met een hypothese te maken maar met een vaststeling van feiten. Een hypothese is een op basis van voorhanden eerste informatie een gadachtengang formuleren hoe iets gegaan zou kunnen zijn, of wel motivatie er aan ten grondslag zou kunnen liggen.

36

(56 replies, posted in Prullenbak)

Hallo Ben, beschouw het niet al kritiek of vinger wijzen, alleen als bepaalde mensen op dit forum aangeven meer te weten of zelfs de antwoorden op de vragen, die van uit het forum of de CWB zijn gesteld, te weten en daarna een ieder in het " ongewisse" laat, roept bij mij vraagtekens op. Vandaar mijn reactie op het schrijven van noorderling.

Als de de eerder genoemde mensen zo veel wetenschap hebben van bepaalde feiten en omstandigheden, dan zal ook het OM hier in geïnteresseerd zijn, en zonodig, net als in Nederland, een getuigen bescherming programma hebben. Verder is het ook zo, en dat vindt ik (en spreek nu op persoonlijke titel) dat als men in het openbaar, want dat is dit forum, a zegt, men ook door kan, misschien wel door moet gaan, om B te zeggen. Dit, vind ik, is men aan alle slachtoffers verplicht.

37

(56 replies, posted in Prullenbak)

noorderling wrote:

Met die namen heb ik niets. Pauzemode betekent eenvoudigweg dat ik een tijdje ga wachten met schrijven tot er echt nieuws is, met enkel en alleen als reden omdat ik er niet tegen kan dat het nieuws nu druppelsgewijs binnenkomt. Dus hopelijk tot snel. Ik wil een naam of een richting, en geen vermoeden maar een bewijs. AAAAAaaaaaaah, sorry heb last van Bende-gekte.

Ben alleen erg bang, voor jou en natuurlijk ons dat dat wel eens tot na 2015 zou kunnen gaan duren. neutral Wat ik met die twee namen bedoelde, collega noorderling smile, is het feit dat men start met een relaas over wat men heeft mee gemaakt en aam de lijve zou hebben ervaren. Echter op het moment dat men concreet moet gaan worden in het verhaal (mede door vragen en reacties van mede forumleden) haakt men om "onduidelijke" redenen af. Dus als de heren zicht toch nog geroepen voelen om te "spreken", graag.

En nee, ook ik geloof niet in een complottheorie, maar eerder is het of een uit controle geraakte Gladio eenheid of, tja, gewoon een stel gewetenloze criminelen. Maar hoe dan ook, blijf niet te lang weg, Noorderling, voor je het weet mis je iets (misschien wel de openbaringen van Eddy Vos).

38

(56 replies, posted in Prullenbak)

noorderling wrote:

Ik ga persoonlijk in de pauzemodus totdat er nou eindelijk eens een keer een naam genoemd wordt. Want al die kleine ontwikkelingen, daar kan ik niet goed tegen. Als je iets vertelt, vertel dan in Godsnaam gelijk het hele verhaal.

Noorderling, ben ik het helemaal mee eens, als je tenminste doelt op de "verhalen" van renne en Murciallago.

39

(41 replies, posted in Bewijsstukken)

Wow! Het enige wat mij nu te binnen schiet: wat een ongelofelijke puinzooi heeft men er van gemaakt. Is dan nooit iemand van CWB op het lumineuze idee gekomen, dat er door orde te scheppen in deze chaos, misschien wel meer informatie boven komt drijven dan nu? Het grote pluspunt is echter wel, dat men een kijkje in de "keuken" van de Cel mag nemen.

40

(154 replies, posted in Wagens)

Mel33 wrote:

In 1985 was de motor van een 1985 GTI leuk geld waard, hetzelfde gaat op voor de andere onderdelen. Dat er in iig 1 iemand bij was die bekend was in het automilieu lijkt me wel duidelijk.

Dat het misschien voor de "gewone" Belg misschien wel interessant was om een motor uit een Golf GTI te demonteren en te verkopen kan ik nog wel voorstellen, maar dat de Bende van Nijvel dit om "winstbejag" doet? Nee, dat gat er bij mij niet in. Ergo, of deze Golf had idd niets met de bende van doen (wellicht een "kleine" criminele bende die het op Golfjes had voorzien, of een zoveelste dwaalspoor).