21

(210 replies, posted in Westland New Post)

Ben wrote:
Reneke wrote:

Ben, waar heb je die foto vandaan?

Ik ga mijn bronnen hier niet bekend maken.

De foto van Jean-Paul Dauphin stond afgedrukt op het laatste blad (blad 6) van een anonieme brief van april 2015 en gericht aan mr. Vermassen. Benevens de foto van Jean-Paul Dauphin werden ook nog de foto’s van Michel Libert en Christian Elnikoff afgedrukt alsook de robotfoto’s N°19, N°9bis en N°7 De Bende van Nijvel zou dus bestaan hebben uit een kopstuk van de WNP, een dronkenlap en een kreupele wat uiteraard volslagen absurd is.

22

(147 replies, posted in Andere Personen)

Beste Ben,

In tegenstelling tot wat u denkt is Stropkens het eerste en enige acccount waarmee ik op het forum ben geregistreerd. Maar ik behoor wel tot een groep die er dezelfde ideeën op na houdt. Wij werken met een soort rotatiesysteem zodat het niet altijd dezelfde is die de groep op het forum vertegenwoordigt. Onze groep is behoorlijk uitgebreid en wij hebben elkaar leren kennen via de sociale media. Af en toe komen bepaalde leden van de groep samen en ik kan u verzekeren dat er dan tussen pot en pint nogal wat wordt afgelachen. Ik ken niet alle leden persoonlijk maar ik denk niet dat er anciens tussen zitten. Ikzelf heb ook niet zo een grote kennis van de Bende van Nijvel maar in onze groep zitten er wel een aantal personen die blijkbaar wel bijzonder goed gedocumenteerd zijn. Deze personen helpen mij dan ook om berichten te posten waar de ganse groep achter staat. Tegen uiterlijk morgenmiddag ging men mij nog een item overmaken in verband met Jean-Paul Dauphin. Van zodra ik dat item heb ontvangen zal ik dat op het forum posten.

Stropkens

23

(147 replies, posted in Andere Personen)

Mincky wrote:

U kunt de kwaliteit van de robotfoto's van Gibson absoluut niet vergelijken met de kindertekeningen/robot foto's, van de verdachten Van De Bende van Nijvel.

Verbazingwekkend hoe sommigen het licht van de zon blijven ontkennen. Een robotfoto hoeft helemaal geen kunstwerk voor te stellen om accuraat te zijn » www.hln.be

Gelukkig zijn er nog forumleden die de waarheid wel nog onder ogen durven zien » Forum

24

(147 replies, posted in Andere Personen)

Om tot op heden onbekende redenen laat Xenophon maar al te graag uitschijnen dat robotfoto G9 van nul en generlei waarde is. Op basis van de robotfoto's van Lois Gibson werden echter al meer dan 1000 criminele feiten opgelost » Lois Gibson. Ik begin dat negativisme van Xenophon dan ook behoorlijk verdacht te vinden.

25

(147 replies, posted in Andere Personen)

De Ronne wrote:

Ik [Martial Lekeu] ken Buslik. Hij heeft niets met de Bende te maken. Hij was een goeie informant van de DEA (Drugs Enforcement Administration, de officiële Amerikaanse drugsbestrijders)." (…)

Bron: De Bende Tapes

Wat ik mij dan afvraag is of de persoon op de robotfoto G9 de persoon op de robotfoto G8 kende.

26

(40 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

fenix wrote:

De in New York geboren loodgieter Buslik moet zich verantwoorden voor feiten waarvoor het Brusselse Assisenhof hem op 28 februari 1995 al bij verstek ter dood heeft veroordeeld

Ik snap niet goed hoe je van een student aan de ULB een loodgieter kan maken. Hij is inderdaad in 1952 geboren in New York. Maar zoals FReCR beweerde meer WestVlaming dan Amerikaan. Zijn moeder kwam uit West-Vlaanderen en zijn vader was een Duitse Jood.

Buslik zou dus 71 jaar oud zijn. Geen teenager meer maar nu ook niet bepaald hoogbejaard. Ik veronderstel dan ook dat Buslik nog in leven is. Weet iemand daar meer over.

27

(147 replies, posted in Andere Personen)

Op 20 december 1988 werd Martial Lekeu in hoedanigheid van verdachte door voormalig onderzoeksrechter Freddy Troch geseind voor verhoor. Deze seining werd op 24 juli 1990 nog eens herhaald.

Bron: Bendecommissie II

In november 1992 keerde Martial Lekeu voor korte tijd terug naar België om bepaalde documenten op te halen en zoekt bij deze gelegenheid opnieuw de Belgische media op.

Bron: Terrorisme in België | Paul Ponsaers

  1. Stond Martial Lekeu in november 1992 nog altijd geseind en zo ja, werd Martial Lekeu dan al dan niet opgepakt voor verhoor?

  2. Werd Martial Lekeu vóór zijn aankomst in België in november 1992 ontseind, en zo ja, door wie en waarom?

28

(17 replies, posted in Bewijsstukken)

Geen flauw idee hoe U aan dergelijke informatie komt en het interesseert mij ook niet. Ik zeg ook niet dat de flikken onbekwaam zijn, wel achterbaks. Feit is dat men de afkomst van die matrijs had moeten achterhalen en blijkbaar heeft men dat niet gedaan.

29

(17 replies, posted in Bewijsstukken)

Hahaha, ge wilt het gegeven minimaliseren door de nadruk te leggen op de wijze van veroudering. Tssst, geen avance jongsken. Ik ken die achterbakse (politie)truuken trouwens beter dan U.

Als er werd vastgesteld dat die vervalste nummerplaat van de saab uit dezelfde matrijs komt als de nummerplaten die Bouhouche en co gebruikten dan had dat dezelfde juridische waarde als een expertitieverslag van een wapendeskundige.

En dus had men in de eerste plaats met bekwame spoed (zoals men dat zo mooi kan zeggen) de afkomst van die matrijs dienen te achterhalen. En euch, ook Bouhouche had interessante kennissen hoor, waaronder deze » Forum

Bovendien had men zijn eigen gedachtengoed in de praktijk kunnen brengen namelijk zijnde; Eigen stront eerst.

30

(17 replies, posted in Bewijsstukken)

Er waren ook elementen dat Richard Brouette en Madani Bouhouche elkaar kenden. Daar hadden ze destijds moeten gaan zoeken maar dan zouden ze in hun eigen stront moeten beginnen te roeren en dat mocht niet. En nu nog altijd niet!