Toevallig vond ik een duitse reportage over Dutroux en de dode getuigen. Deze reportage mocht toen niet uitgezonden worden.

YouTube » Deel 1 | Deel 2 | Deel 3

2

(169 replies, posted in Getuigen)

Kan de naam van de eigenaar van het bos niet gewoon opgevraagd worden bij de gemeente?

3

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ik denk dat we er het fijne nooit van zullen weten, of toch niet voor de verjaring. Als ik het boek van Guy Bouten las heb ik dikwijls gedacht van "waarom hebben ze dat niet onderzocht" en het lijkt er stilaan op dat de belangrijke figuren reeds dood zijn.

4

(116 replies, posted in Bibliografie)

Ik ben het boek momenteel aan het lezen en heb het uit de bibliotheek van Temse. In sint-niklaas is er ook een exemplaar. Het is een goed boek, maar moeilijk te volgen als je niet vooraf alle belangrijke namen kent, hiervoor kan deze site wel een oplossing bieden of de lijst achteraan het boek.  Ik heb nu ongeveer één derde van het boek gelezen en zou dit heel moeilijk kunnen navertellen omdat er zoveel verschillende zaken door elkaar aan het bod komen, je zou bijna notities moeten maken per hoofdstuk om alles te onthouden.

5

(643 replies, posted in 1983)

Haha nee, inderdaad. Ik weet ook lang niet alles over de feiten. Ik ken de geschiedenis in grote lijnen en stel mij vragen bij de manier van onderzoeken, maar ja ik ben zeker niet de enige die zich die vragen stelt. Ik kan er ook helemaal niet bij dat zo iets niet op te lossen is en dat mensen blijven zwijgen. Schrik voor represailles, ik weet niet of je daar na 26 jaar nog schrik voor moet hebben. Dus misschien moeten we eens "lief" vragen aan staatsveiligheid of ze die cassette met de geluidsopname van Bultot aan ons bezorgen?

6

(643 replies, posted in 1983)

Ik ben van 88, dus 5 jaar na de feiten geboren. Ik ben waarschijnlijk de jongste op het forum, maar daarom niet minder geïnteresseerd in de zaken. Elke dag hoop ik dat iemand gaat praten en er koppen gaan rollen.

7

(643 replies, posted in 1983)

Dat is vlakbij Wittock-Van Landeghem. Ik kan het café mij niet herinneren. Ik heb wel weet van nieuwe appartementen in de schoolstraat.

8

(643 replies, posted in 1983)

Waarom zouden militairen die vesten gaan stelen bij wittock van landeghem? In welk café heb je deze mensen ontmoet? Van Merchtem kan je via Dendermonde naar Temse of via de A12.  Met een saab 900 makkelijk op een half uur te doen. PS: ik woon in Temse.