1

(601 replies, posted in Hypotheses)

Beste forumleden

ik ben nu ook al een tijdje lid van dit forum. Begrijpelijk dat iedereen "hier" wat op de toppen van zijn tenen loopt. Maar ik verzeker u en durf er mijn beide handen voor in het vuur steken, Kuros heeftnog even tijd nodig om de puntjes op de 'i' te zettten wat betreft het juridisch aspect, dit moet in orde zijn. Dit is niet zomaar "doe maar raak" maar een ingewikkelde procedure wat betreft de juridische kant.

Je moet jezelf wat indekken bij bevoegde instanties, bij deze is dat Kuros zijn advocaat(en). Ik heb samen met Renne het voorrecht gehad om enkele zaken reeds in te kijken en voor de believers zal hun honger snel gestilt zijn.

Dus beste forumleden, nog even daarna kunnen jullie julie eigen mening maken over het vehaal. Tijdens het lezen zul je enkel de lijn moeten volgen die we de vorige 28 bl beetje bij beetje uitgestippild hebben.

Commentaar zien we nadien wel waar we nog over kunnen disscuciëren: Geef Kuros nog even tijd.

Met vriendelijke groet
Kalasjnikov
member

2

(601 replies, posted in Hypotheses)

bart wrote:

Stilte voor de storm??????

Yes, stilte voor "de orkaan" :-)

3

(601 replies, posted in Hypotheses)

Renne, er zijn (zo) veel zaken die je nog niet weet dat je beter een stoel achter je zet als je ze hoort want je gaat achterover vallen, bij wijze van spreken dan. De puzzel klopt met de bekomen informatie en alle stukjes vallen in elkaar beetje bij beetje maar enkele stukjes zijn gekend maar zijn misschien niet voor openbare publicatie. (Dit ter zijde). cfr Kuros

4

(601 replies, posted in Hypotheses)

Renne wrote:

Hoe je het ook draait of keert, je kan niet ontkennen dat sommige mensen op jouw theorie zullen reageren door te zeggen dat je een fantast bent. Dat is natuurlijk ook hun volste recht. Iedereen mag zijn eigen mening hebben.

Inderdaad maar ik denk dat het komt omdat er sommige zaken wat onduidelijk zijn.
Maar ik stel vast dat men mensen die iets weten,snel de naam fantast krijgen,en met iets weten bedoel ik mogelijk.
Men zou het kunnen onderzoeken,maar als men nu al fantast tegen hem zegt,kan je al raden dat men nooit verder zal onderzoeken,daarom moet hij zijn verhaal hier op de site zetten.
En dan kijken hoe men erop reageert en misschien in een later stadium nog één keer proberen bij Jumet en als dat niet lukt misschien de pers inschakelen.
Als je zeker bent kan je daarmee zeker nog iets bereiken.

Maarja zijn ex vrouw zal alles ontkennen maar ze kunnen haar ondervragen over zaken en dan zien of ze de waarheid verteld.
Waarom doen ze dit niet?Elke tip hoe belachelijk ook word onderzocht,de woorden van meneer VOS.
Dit is niet het geval en zo zie je dat er toch iets niet pluis is hoor.
Ik vindt dat men toch iets kan proberen doen,er zijn er al een paar dood van kuros zijn verhaal maar binnenkort zijn ze allemaal dood als het zo voort gaat.

Renne ja fantast maar ik ben de laatste die tegen u zou moeten zeggen dat dit alles een fantastisch verhaal is (in de juiste zin van het woord). Kurus heeft gelijk. En ik verzeker u en alle andere (trouwe en goedgemeende° FORUMBEZOEKES dat hij nog veel in petto heeft hoor jongens zij daar maar zeker van!

5

(601 replies, posted in Hypotheses)

Ik vraag mij af waarom er nooit een reconstructie is gehouden over deze aanslag

Dit vraag ik mij ook heel erg af Renne. Met de informatie die we allemaal al wat verzameld hebben, zou zo er een perfecte wedersamenstelling kunnen gebeuren met de informatie van dit forum in het achterhoofd. Bij andere zaken wachten ze zo lang niet.

Wat me heel erg bezighoudt is het feit dat de familie ...??? nooit naar de delhaize ging en dat er toen bijna leek of er daar een rendez vous was voorzien, kan toeval zijn, spreek ik mij verder niet over uit.

En om discreet nog eens terug te komen op het vrouwelijk aspect. De vrouwen kenden allemaal elkaar van in het land van Riem maar hun partners wisten van toeten nog blazen. Kuros kan jullie hierover meer vertellen denk ik ... naar de toekomst toe.

Neeeeeee, ze zijn in zijn taverne komen zitten om te kijken hoe Kuros eruit zag. Je moet toch uw slachtoffer zien eer je ze kan neermaaien als het expres is om een executie ut te voeren. Colombo a.u.b

IK kan u op een briefke geven, iedereen die aan dit forum meedoet meent het goed en is gene zeveraar

6

(601 replies, posted in Hypotheses)

Renne wrote:
club_le-happy-few wrote:

De kinderen werden door de nieuwe vriendin van Palsterman opgevoed heb ik altijd horen zeggen.

Volgens mij zijn ze opgevoed in een verschillende pleeggezinnen

Renne, ze zijn opgevoed door 3 pleeggezinnen.

Beste Forumleden, er zijn teveel toevalligheden en dat zal jullie binnenkort wel duidelijk worden. De puzzel valt langzaam in elkaar na 22 jaar, na 22 jaar a.u.b.! Ik blijf Kuros zijn bevindingen op de voet volgen want hij heeft het bij het juiste eind. Colombo en Co, ik heb respect voor uw mening maar je moet toegeven dat er wel véél eigenaardige dingen gebeurd zijn, als je ze aan mekaar linkt. Bekijk alles in een brede context en je zal mischien een ander idee hebben en zeker niet zeggen "mensen als Kuros maken deze site kapot." Veel mensen zijn op zoek naar de waarheid...

7

(601 replies, posted in Hypotheses)

Beste web-beheerder of mag ik Ben zeggen?
Er zijn keiharde bewijzen voorhanden... Voor onze neus en we zien ze niet...!

Dit frustreerd niet alleen mij, maar ook andere mensen die er echt mentaal onderdoorgaan, mentaal alle pistes bewandeld hebben, er zijn mensen die op enkele jaren tij "grijs" geworden zijn. Dit zeg ik even om er een vrolijke noot in te breneg maar het is toch zo!

Hier gaan mesnen mentaal onderdoor ALS je geen IJZEREN karaker hebt. Ik beteur dit. Zij zijn de slahtoffers en NIET de verdachten !!!!!!!!!!!!!

Oh ik kan mij in deze materie zo opwinden.

Met vriendelijke groet aan ieereen op het Forum.

Slaap Zacht vrienden

8

(601 replies, posted in Hypotheses)

milan wrote:

Kan iemand me wat meer vertellen over de slachtoffers in Aalst,de verbanden tussen hun onderling en de reden waarom ze volgens bepaalde pistes moesten vermoord worden. Was Nijs bv klant van kuros, de lord, el gringo, podevijn...


Milan, ik ga dat doen voor u... Een summir tekstje van wat al beproken geweest is

kuros wrote:

Mijn excuses aan Biggus Dickus, maar of je het gelooft of niet, iemand die hier bij mij was en uw bericht had gelezen, heeft onder mijn naam en op mijn computer erop geregeerd hetgeeen ik ten stelligste betreur! Het is hier niet de bedoeling om ruzie te maken! En wat die opel commodore betreft: ik heb die wagen van mijn vader inderdaad verkocht voor 5000 fr ! Maar niet aan die mannen, wel aan de kelner die toen bij mij werkte! Aan wie hij hem nadien heeft doorverkocht weet ik niet! En ik ga hier ook niet beweren dat die zou gebruikt zijn ! Ik kan alleen maar zeggen dat het echt zo is! En als je al gaat beginnen twijfelen dat die taverne waarvan ik spreek echt zou bestaan hebben? Vind ik nog straffer! En dat ze daar niet zouden geweest zijn : er is een pv van gemaakt op 12/11/1985 en die bestaat nog! Als je natuurlijk alles verkeerd begrijpt ? Of leg ik het misschien verkeerd uit? En waarom zou ik fantaseren? Wie heeft daar iets aan? Ik zeker niets!!!


Ik geef het toe ik was diegene die die opmerking maakte waarvoor ik mij excuseer, Kuros zit hier voor niks tussen en nam het mij zelfs een beetje kwalijk. Nogmaals mijn excuses Biggus Dickus

Renne wrote:

Weet er iemand met zekerheid wie er in Aalst eerst is neergeschoten?
Want de familie Vanden Steen was in de winkel en werd bij het buitenkomen neergeknald.
David vd Steen vloog door het venster terug naar binnen,en zag de killer.

Maar David gaf in het filmpje op youtube zijn versie en daar zegt hij dat die gangsters hen precies aan het opwachten waren achter een muurtje...
Waren alle vorige slachtoffers dan al gevallen?


Ay anyone who it belongs: Renne, Kuros of ikzelfs zullen je snel genoeg op de hoogte brengen en summir alles heel kort smenvatten zodat je deel kan nemen aan ons Forum.

Colombo, wat is uw mening over alles, ongezouten, onder ons, dezelfde geestesgenoten, wat denk jij over alles tot nu toe...

9

(601 replies, posted in Hypotheses)

Kuros, in het nabijgelegen kanaal dumpten ze toen twee zakken met wapens, munitie en ander bewijsmateriaal. (Is dit echt zo?)

Tussen 27 september en 5 oktober 2004 zocht het gerecht in het bos van Houssière bij 's-Gravenbrakel naar het lichaam van de 'killer'. Dat werd niet gevonden. Wel doken twee kogels op, twee kogelhulzen, een jas, een uurwerk en oude munten. Een herhaling van de graafwerken in maart 2005 bleef eveneens vruchteloos.

10

(601 replies, posted in Hypotheses)

Dit is de laatste stand van zaken die door iedereen aangenomen wordt:

Volgens de laatste stand van het onderzoek bestond de Bende uit een harde kern van drie personen: een lange man (de 'reus') die de overvallen leidde, de 'killer' die de meeste moorden pleegde en een 'oudere man' die vooral als chauffeur fungeerde.

Er zijn aanwijzingen dat de 'killer' om het leven is gekomen toen de Bende na de laatste overval in Aalst op de vlucht sloeg. Een politieagent van de stad Aalst die op de vluchtauto schoot zou hem toen geraakt hebben. De 'killer' wordt verantwoordelijk gehouden voor 23 van de 28 doden.

Getuigen zeggen dat ze op de avond van de overval in het bos van Houssière twee mannen bij een Volkswagen Golf hadden gezien. Een derde man zou op de grond hebben gelegen. Het staat vast dat leden van de Bende rond die tijd in dit gebied zijn geweest. In het nabijgelegen kanaal dumpten ze toen twee zakken met wapens, munitie en ander bewijsmateriaal. (Is dit echt zo???)

Tussen 27 september en 5 oktober 2004 zocht het gerecht in het bos van Houssière bij 's-Gravenbrakel naar het lichaam van de 'killer'. Dat werd niet gevonden. Wel doken twee kogels op, twee kogelhulzen, een jas, een uurwerk en oude munten. Een herhaling van de graafwerken in maart 2005 bleef eveneens vruchteloos.

Begin 2006 zijn er huiszoekingen geweest o.a. in het Zuiden van Frankrijk in het huis van de topcrimineel Madani Bouhouche. Deze kwam onlangs om bij het boomhakken.

In 2015 zullen alle overvallen verjaard zijn.

Een foto van Leon de Staerke vind ik niet maar iets is mij onduidelijk club le happy few. Je spreekt over Julien De Sraerke, het artikel spreekt over Leon de Staerke en in een dossier vind ik de naam Philippe De Staerke terug. Gaat dit allemaal over dezelfde persoon.

Met vriendelijke groetjes

Kalasjnikov