1

(504 replies, posted in Algemeen)

Het mag nu wel duidelijk wezen. Geen enkele van de personen die hier meer vanaf weten zal ooit nog spreken, tenzij hij zijn of haar (want mannen zijn het vaakst loslippig tegen vriendinnen en maitresses) leven beu is. Het enige dat men nog kan hopen is dat er iemand ooit op het sterfbed met God en zijn geweten in reine wil komen en zal spreken. En die kans is groter dan men zou denken, want een stervende heeft niets meer te verliezen.

2

(16 replies, posted in Bibliografie)

Bedankt Lily. 't Pallieterke van deze week was nergens meer te krijgen. 

Beste Dim. Ja, ik lees (o.a.) ook HLN. Ik daag je uit om mij ook maar één 'niet 100% politiek correct' artikel uit deze krant te tonen. Deze zijn onbestaande, wegens gecensureerd door de eindredacteur. Trouwens, een journalist bij het HLN die ook maar enigszins rechtse sympathieën ontwikkelt, zal al snel zijn C4 op zijn bureau vinden. Mijn oom heeft het aan den lijve mogen ondervinden bij GVA (na meer dan 30 jaar trouwe dienst). Officieel wegens 'reorganisatie', maar hij weet wel beter.

Luc Van der Kelen van HLN is een super Belgiscist en de hielenlikker van het Belgisch establishment. Wie dat niet ziet, moet dringend naar de oogarts. Hij is al jaren lid van de raad van bestuur van B-Plus (zoals bekend een drukkingsgroep die zich tot doel stelt de eenheid onder alle Belgen te bevorderen en het federale niveau opnieuw te versterken). 

HLN rechts? Mag ik hier even bij glimlachen?

3

(16 replies, posted in Bibliografie)

En als een extreem links 'blaadje' zich zou afvragen of het volgen van een extreem links spoor wel zo'n goed idee is, dan is het wel ok, veronderstel ik? Dus volgens jouw redenatie zouden politiek geörienteerde kranten nooit aan onderzoek mogen doen. Als je weet dat 99% van de kranten en weekbladen hier in België zwaar tegen de linkerzijde aanschurken, dan kunnen ze er beter allemaal mee stoppen, wegens te bevooroordeeld.