221

(84 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Hopelijk het goede spoor, ik ben benieuwd zoals de meesten op dit forum.

222

(271 replies, posted in Algemeen)

Hallo Geronimo, ik heb reeds aan Merovinger en Leo laten weten dat ze mij een mailtje kunnen sturen met daarin hun mailadres zodat ik doodle kan opstarten voor best passende datum voor geïnteresseerden.

223

(271 replies, posted in Algemeen)

Zou er belangstelling zijn om met enkele mensen van dit forum af te spreken in het weekend aan de Delhaize van Aalst en dan met de wagen de terugtocht van de Bende van Nijvel te doen tot aan de plek waar 's avond laat getuigen de Golf GTI zagen stilstaan? Kent iemand die laatste locatie die ik benoem of is dit enkel bekend bij de CWB?

224

(33 replies, posted in Wagens)

Of hebben ze het verse lijk nog eens doorschoten op die plaats zodat het er realistisch uitzag? Als je één huls tekort komt, weet je dat er één kogel daar niet afgeschoten is.  Maar dat zullen ze toch wel onderzocht hebben. hmm

Anderzijds, als je ziet hoe ie tegen de grond ligt, in mekaar gezakt met z'n rechterbeen over z'n linkerbeen. Als ie dood uit de kofferbak was gehaald, gingen ze benen gewoon naast mekaar gelegen hebben, open. De wetsdokters zouden dit toch moeten gecheckt hebben of ie al wat langer dood was dan de rest?

225

(33 replies, posted in Wagens)

Hallo Mistery, jij hebt het over de Ford Sierra die er niet had mogen staan. Ik weet niet van wie de wagen is maar als je het beeldmateriaal bekijkt over de Bende van Nijvel, hoor je een getuige zeggen dat het niet klopt dat ie wagen daar staat terwijl ze foto's nemen van het lijk van Finné. Die wagen stond er aanvankelijk niet volgens die getuige.

Ook zegt een getuige dat Finné er wat grauw uitzag in vergelijking met de andere slachtoffers die waren doodgeschoten. Zou ie kort voor de overval gegijzeld, daarna vermoord met .22 wapen en daar gelegd zijn door de 2de wagen van de Bende van Nijvel terwijl overval plaatsvond? Stond Finné's auto op de parking? Was de ganse overval een mise en scène om aandacht af te wenden van werkelijke motief?

226

(271 replies, posted in Algemeen)

Beste, ik ben nieuw op dit forum en heb interesse om een vergadering van jullie bij te wonen. Is er een vergadering gepland op korte termijn en zo ja wanneer en hoe laat.