81

(77 replies, posted in Onderzoekspistes)

Reden van 22 maanden stilte: de reus zat in de gevangenis van Gent (nieuwe wandelig) mogelijks in de psychiatrie en kende zeer goed de rijkswacht, was misschien zelf rijkswachter of werkte voor de staatsveiligheid! In aalst heeft de reus misschien niet kunnen deelnemen en is vervangen door iemand van dezelfde grote, maar was geen beer maar ne lange!

82

(563 replies, posted in 1983)

Chenda en vele anderen hebben gelijk, elk spoor wordt gewoon van tafel gesmeten. Eerst dacht ik aan onbekwaamheid, doch er is meer. Ofwel mag het niet van hogerhand? Procureur misschien? En toch hoop ik nog iemand te ontmoeten die wel zal luisteren en een onderzoek zal voeren (maar zal dan wel op eigen initiatief en zonder toestemming van hogerhand moeten gebeuren). Jumet is om te wenen (niet om te lachen).

83

(32 replies, posted in Bende De Staerke)

Weet iemand of Jean Bultot of Leopold Van Esbroeck of andere eventuele verdachten, in voorlopige hechtenis gezeten heeft in Gent en namelijk in 'De Nieuwe Wandeling en dit in de loop van 1985. Een persoon van rond de 1.90m en Nederlandstalig. Kan zeer belangrijk zijn!