241

(161 replies, posted in Bibliografie)

http://img802.imageshack.us/img802/9079/goldkrupp1988.jpg

Voor meer over het Filipijnse, Indonesische, Nazi- en Vaticaanse goud: lees 'Crapule de Luxe'.

242

(161 replies, posted in Bibliografie)

'Officieel' bestaat er op de ganse wereld een goudvoorrad van ca. 160.000 Ton. In werkelijkheid is er veel meer, een veelvoud ervan. Er wordt weleens een schatting van 2,5 miljoen ton genoemd, maar het is niet mogelijk om dit na te gaan. Evenmin zijn diamanten zo schaars als wordt beweerd. Maar de Beers (Oppenheimer) zal die kunstmatige schaarste wel in stand houden via de media en Hollywood.

http://img688.imageshack.us/img688/5746/goldsabena2.gif

243

(161 replies, posted in Bibliografie)

http://img338.imageshack.us/img338/913/soekarnogoud.jpg

244

(161 replies, posted in Bibliografie)

Ludoke. Wat was dan volgens jou in realiteit de rol van Arafat? De broodnodige vijand voor Israel?

245

(161 replies, posted in Bibliografie)

Ludoke, interessante info. Voor de 'promissory notes' moet men natuurlijk het dossier Ecoovie wat kennen: Dessart, Zubaidi, Steve Keteleer, ook al fake diplomaten, en de links naar de pedofilie.

Bull 'zou' door Mossad zijn gedood omwille van het kanon voor Saddam, maar Bull heeft met Israel samengewerkt bij ontwikkeling v zijn artilleriestukken en Extended Range Full Bore munitie. Leveringen aan Zuid-Afrika, Israël (en Irak, geloof ik). Testschieten op eiland Antigua, joodse tussenstop voor Iran-Contra wapens/drugs.

246

(161 replies, posted in Bibliografie)

Ludoke, je bedoelt dat Abou Jahjah gericht werd ingezet om op TV wat met zijn vuisten te zwaaien en de Sharia te eisen om ons bang te maken? Het zou me niets verwonderen. Over Sjabra & Sjatila: zover ik weet werd de slachtpartij uitgevoerd door de in CVP België zo geliefde Falangisten, voor rekening van Israel. Als de genocide-wet was gebleven, had men ook Kissinger en Bush (en anderen) moeten dagvaarden: de ganse Belgische politiek deed het in zijn broek! We lopen verder braaf aan het handje van Uncle Samuel.

247

(161 replies, posted in Bibliografie)

Het fameuze superkanon was een project van de Canadese ingenieur Gerald Bull, die in Brussel werd vermoord. Het ding was zogenaamd bestemd voor Irak. Bull's droom was echter satellieten in orbit te brengen d.m.v. een 'kanon'.  De verkoop van zijn verbeterde extended range artillerie moest dit financieren, daardoor kwam hij in het vizier van de geheime diensten (waarschijnlijk ook nucleaire artillerie voor Zuid-Afrika, Israel).

248

(161 replies, posted in Bibliografie)

Er bestaan duidelijk aanwijzingen over transport van munitie & springstoffen door PRB (samen met Bofors e.a. het zgn. Powder Cartel) vanuit Zeebrugge (1980s). Richting Irak, Zuid-Afrika? Reforger was niet jaarlijks (4-jaarlijks?), niet geheim (haalde zelfs het nieuws) door de enorme omvang van de logistieke operaties.

249

(161 replies, posted in Bibliografie)

the end wrote:

Kan je daar iets meer over melden. Er zijn verschillende uitlopers naar de kust, en verschillende figuren uit het bende dossier vind je ook terug in Knokke. Knokke en Zeebrugge is een +- 10 km. Doch ik vind op het net niet veel terug.

Misschien bedoelde Dim de 'Reforger Oefeningen' waarbij destijds massaal extra troepen en materieel werden aangevoerd uit de USA (ingeval communistische aanval, oorlog in W Europa). Gebeurde via Antwerpen, Zeebrugge en via lucht: Koksijde, Bierset.

250

(161 replies, posted in Bibliografie)

Ludoke. Bedankt. Dit kan een interessante discussie-lijn op gang brengen over de ab initio manipulatie/infiltratie van de linkse bewegingen in België. Hopen op interessante reacties o.a. richting Dagonnier. Stof voor een nieuw item op dit forum?