361

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

» www.societe.com/societe/monsieur-madani-bouhouche

362

(175 replies, posted in Magistraten)

Ik heb Jean Deprêtre gekend. Hij is afkomstig van Rebecq. Hij was uiterst katholiek. Hij heeft het onderzoek volledig de verkeerde kant opgestuurd. Was hij onder dwang? Een zeer vrome katholiek die dus seks met minderjarigen zou hebben gehad, als PK des konings te Nijvel de hulzen in het rond stampte aan de Colruyt van Nijvel, de Saab naar de schroothoop deed verdwijnen ... Een vrome katholiek aan wie het neerschieten van mensen niets deed en waarvoor hij ongevoelig was? En aanwezig op de begrafenis van Marcel Morue met een lijkbiddersgezicht... Wat was dat voor een man? Een super toneelspeler? De heimelijkheid in persoon?

363

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ik heb zelf opzoekingen gedaan in juni 2019 in Fougax-et-Barrineuf (département 09, Ariège) en heb met Jean-Paul Contat gesproken. Dus in juni 2019 woonde Jean-Paul Contat er nog. Daarvan ben ik zeker, ik ben toch niet gek? Ik heb foto's genomen van de "woonst" van Madani Bouhouche (Monsieur Bureau), niet van dichtbij want de weg om er te geraken was veel te slecht. Het weer was die dag was ook slecht en ik heb foto's genomen met een telelens.

364

(412 replies, posted in Plaatsen)

Die politiecommissaris Vandenbranden is niet zomaar "een bewering". Dit wil ik toch aanstippen! Komt voor in het verslag van de parlementaire Bendecommissie van oktobeer1997.

365

(412 replies, posted in Plaatsen)

(522) B, 35. Zie voor meer details onder andere DM, 10 november 1995 en 13 november 1995; DS, 10-11-12 november 1995. In de BRTN-Terzake-uitzending van 7 februari 1996 stelde de politie-commissaris Vandenbranden trouwens dat Mendez en Finné elkaar kenden.

Bron: Verslag Tweede Bendecommissie (bijlage 1 en 2)

Dit hierboven staat in het verslag van de parlementaire bendecommissie van oktober 1997. Wie is deze politiecommissaris Vandenbranden? Kan men de Terzake-uitzending van 7 februari 1996 ergens terugvinden? Ik vermoed dat het met Overijse te maken heeft. Is dat die commissaris die kanker kreeg?

366

(33 replies, posted in Bende De Staerke)

Django68 wrote:

Ook de Borains komen weer in het vizier » rtl.be

Wil men de moorden in de schoenen schuiven van de Borains? Die zijn - denk ik - allemaal overleden.

367

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

finn wrote:

Het feit dat er door velen getwijfeld wordt of hij het wel was die gecremeerd is, is veelzeggend. Gans die situatie in 2005 is op zijn minst abnormaal te noemen. Meer is er spijtig genoeg niet.

Inderdaad. In dat dossier werden er al zoveel opzettelijke fouten gemaakt en dwaalsporen gelegd. Die zaak wordt van hogerhand beschermd en mag niet uitkomen. Is dat nu NOG NIET duidelijk voor sommigen?

368

(1 replies, posted in Westland New Post)

Toch wel interessant nietwaar deze info. Ze noemde Marie-Rose Desplanque. Geboren in 1961? Dan was ze 29 jaar jonger dan Elnikoff ...

369

(148 replies, posted in Westland New Post)

Dat is heel vaak het probleem. Wij zouden van iedere verdachte in het Bendedossier een exacte leeftijd moeten hebben en een foto hoe die verdachte eruit zag in de bewuste periode.

Christian Elnikoff, un Français né à Lille le 27 avril 1932.

Dit bovenste heb ik zopas gevonden op het Franstalige forum. In 1982 (overval Dekaise) zou hij dus al 50 jaar geweest zijn (toch al tamelijk oud nietwaar) ... En in 1985 (overval Braine-l'Alleud, Overijse en Aalst) zou hij 53 jaar geweest zijn. En heden ten dage - indien hij nog leeft - zou hij dan 87 jaar oud zijn.

370

(148 replies, posted in Westland New Post)

Spectator of Life: Mag ik even vragen welke vrouw er in de Delhaize van Aalst gefolterd werd aub?