441

(412 replies, posted in Plaatsen)

Luv4DLM, kan je de initialen van die gangster geven aub?

442

(166 replies, posted in Bende De Staerke)

  1. Apostolos

  2. Stergios

  3. Stereo

  4. Serge

  5. Sotirios

Allemaal "Papadopoulos". Ik was er nog één vergeten "Sotirios". De geboeide man op de foto is blijkbaar "Apostolos". Is dat de "vermeende reus"? Is toch zo groot nog niet? Zou geboren zijn in 1937, dus nu 82 jaar oud?

Zijn er geen foto's van "Sotirios" beschikbaar? Die zou de ouderdom hebben van Philippe "Johnny" De Staerke... Is "Sotirios" een "reus"? Zou heel interessant zijn om dit te weten te komen.

443

(166 replies, posted in Bende De Staerke)

bertlagaisse, en Leopold Van Esbroeck is die te vertrouwen volgens U? En wie is "Serge" Papadopoulos ... Het wordt zeer ingewikkeld hoor....

  1. Apostolis

  2. Stergios

  3. Stereo

  4. Serge

444

(166 replies, posted in Bende De Staerke)

Inderdaad Trojan. "Stergios Papadopoulos" is dat dan de broer van "Apostolis Papadopoulos"? En de koosnaam "Stereo" zou voor "Stergios Papadopoulos" gebruikt worden. Allemaal heel verwarrend. Dus het is niet zeker dat die geboeide man op die foto ("Apostolis Papadopoulos") de "vermeende reus" is ?

Die Turkse NATO-officieren vind ik wel heel belangrijk (zie brief van François Raes aan Walter De Bock). Ik heb onlangs een tip overgemaakt aan de cel Jumet en dat betrof ook een link naar de NATO. Niks meer van gehoord.

445

(51 replies, posted in Roze Balletten)

De Basis, pagina 1219 is dé belangrijkste ... De sleutel. De Hilton-vergadering.

446

(23 replies, posted in 1982)

finn, van harte dank voor je nuttige info en posts!

447

(52 replies, posted in Wagens)

zeno, die VW Santana uit Lembeek?

448

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

@Zenga Ik mis in de analyse van dit verhaal telkens het feit dat Eric Lammers de dag vóór de zoekactie in de draaikom uit zijn cel is gehaald door Ruth en X; en naar het Bois de la Houssière werd gebracht om te tonen waar ze schietoefeningen hielden. En dat dit zich enkele dagen later opnieuw zou herhalen.

Quid Lionel Ruth ???????

449

(122 replies, posted in Speurders)

Ik heb gelezen dat Philippe Vermeersch én zijn raadsman om uitstel van de zaak vóór de raadkamer hebben gevraagd.

450

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

De frituuruitbater van "La petite bouffe" was één van die getuigen. Ik zie zijn gezicht nog voor mij. Het was een Fransman (Bretoen).