541

(55 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Op de website killersbrabant.be staan zelfs de 2 nieuwe e-mailadresssen (Nl-Fr) die verleden maand in de media zijn verschenen niet op. Van nalatigheid gesproken! Het is precies dat de Cel Waals Brabant van geen getuigenissen moet weten. Ongelooflijk!

Ik heb de cel Waals Brabant een mail gestuurd dat ze de 2 nieuwe mailadressen moeten vermelden op hun website.

542

(308 replies, posted in Politiek & Business)

Inderdaad het is P.V., sorry. Ik denk dat ik hem ondertussen heb kunnen identificeren dankzij een foto op blogseniorennet.be/rijkswacht.

543

(308 replies, posted in Politiek & Business)

Is die rijkswachter D.V. de persoon die Bozidar Djuroski (slachtoffer Delhaize-overval in Braine-l'Alleud) destijds heeft erkend bij de rijkswacht van Aalst als zijnde "de killer"? Hij heeft hem erkend aan zijn "zeer doordringende" blik...

544

(308 replies, posted in Politiek & Business)

Hoe is die rijkswachter P.V. zijn volledige naam aub?

545

(168 replies, posted in Organisaties)

Inderdaad LEO: Hou rekening met de Roze Balletten!

546

(26 replies, posted in Speurders)

Die rijkswachtofficier Guido Torrez is "toevallig" bevriend met Pierre-Yves Fievez, een rijkswachter die lange tijd het onderzoek leidde in de Cel Waals-Brabant. Zie het profiel van Pierre-Yves Fievez » www.facebook.com

547

(132 replies, posted in 1983)

Heeft er iemand meer inlichtingen over het feit dat tijdens de overval van de Colruyt te Halle op 3 maart 1983 er een rijkswachtofficier "toevallig" aanwezig was tussen de klanten in de winkel tijdens de overval? Wie was die rijkswachtofficier?

Tijdens de overval van de Delhaize te Overijse op 27 september 1985 was er eveneens een rijkswachtofficier "toevallig" aanwezig tussen de klanten in de winkel tijdens de overval. Dat zou Guido Torrez geweest zijn.

548

(1,170 replies, posted in Andere Personen)

Hebt u de getuigenissen van zijn broer en van zijn vriend niet gezien op TV? En de verklaring van Meester Jef Vermassen. Wel, ik geloof daarin. Punt.

549

(1,170 replies, posted in Andere Personen)

Waarom in godsnaam de bekentenis van Christiaan Bonkoffsky in twijfel trekken?

550

(31 replies, posted in Westland New Post)

Bij mij werkt de link...