611

(74 replies, posted in 1982)

De Bende van Nijvel stal een blauwe VW Santana in de nacht van 11 mei 1982 uit het uitstalraam van de Garage Sint-Veroon, Garage Brichau te 1502 Lembeek. Zij waren in Lembeek aangekomen met een Austin Allegro, gestolen in Elsene. Ik was jarenlang buurman van deze garage.

Eén van de uitbaters van deze garage vertelde me dat Bultot voordien een Audi Coupé had gekocht in hun garage. Auto gekocht, afgehaald, en daarna nooit meer gezien. Daarna overval in hun garage. Raar nietwaar? Ik heb dit feit van de aankoop van een Audi Coupé door Bultot in Garage Brichau te Lembeek destijds gemeld aan commissaris Eddy Vos. Waarom koopt een Brusselaar een Audi in Lembeek? Om de garage te verkennen?

612

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

De diefstal van de Austin Allegro? Is dat niet de wagen waarmee de misdadigers de garage Brichau (Volkswagen-garage in 1502 Lembeek - waar ik woon), zijn binnengedrongen op 11 mei 1982 en de blauwe VW Santana uit het uitstalraam hebben gestolen?

613

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Van harte dank voor je bericht Johan666! Heel heel interessant! Maar mijn vraag is nog heviger na het lezen van je bericht. Het gerecht wist toch dat deze man een zware misdadiger was?

614

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Misschien, is niet zeker. En zijn gerechtelijk verleden met zo een vreselijke geweldpleging?

615

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Ik heb zoals iedereen gelezen in de kranten, dat er naar aanleiding van de verspreiding van de robotfoto's in 1997, enorm vele reacties zijn binnengekomen in de cel Waals-Brabant. Kan ik volledig verstaan. Maar men moet deze reacties toch "filteren" en zien of de personen die herkend werden op de robotfoto's een strafregister hebben of niet? Die Jean-Marie Tinck werd herkend op de robotfoto's en hij had toch reeds een enorm zwaar gerechtelijk verleden, met heel heel zware geweldplegingen?

En, zoals ik heb gehoord, werd deze Jean-Marie Tinck zelfs nooit ondervraagd... Of ben ik mis?

616

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Ja, akkoord, maar waarom val je dan de café-uitbater aan? En je slacht deze café-uitbater af?

617

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Ik hoop dat het gerecht die smeerlap hard op de rooster legt. Iemand die in 1991 reeds iemand heeft vermoord met verschillende messteken... Dat is erger dan een revolverschot volgens mij. Daarvoor moet je echt een moordenaar zijn, "un boucher". Ik begrijp niet warom het gerecht dit individu niet eerder heeft ondervraagd.

618

(176 replies, posted in Onderzoeksdaden)

» fayt-lez-manage.tel.opendi.be

619

(176 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Tiens, nu vind ik hem niet meer terug op www.1207.be. Ik dacht hem nochtans gisterennacht te hebben gevonden op die site.

620

(176 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Op die site van die muzikant J-M Tinck en op de site van www.1207.be waar Tinck Jean-Marie op staat, vinden we dezelfde contactgegevens terug (adres, telefoon, ...).