Wat mij wel even bezig hield, is wat mevrouw Mulder vertelde: "Hij (haar zoon) zei dat het rook naar de Delhaize ..." Het betekent misschien niets, maar ik krijg de mogelijkheid niet onderdrukt dat hij een specifieke geur (parfum?) heeft waargenomen of wat anders dat dat soort prikkels teweeg brengt.

dolorean wrote:

Wie wil kan van mij het boek 'De Bende & Co, 20 jaar destabilisering in België" van Hugo Gijsels krijgen. Gewoon een mailtje en ik stuur hem op. Boek telt 224 blz en is interessant.

Na meer dan vier jaar ben ik te laat zeker? smile

63

(181 replies, posted in Roze Balletten)

PetriStef wrote:

En de oude, franstalige, type Nihoul: de kleinste maar duidelijk "belangrijkste" persoon (had 2 bodygards bij zich) en gaf de instructies.

Type Nihoul, is iets heel anders dan Nihoul zelf natuurlijk.

Merovinger wrote:

Heel die uitzending zit vol fouten, daar is hier op het forum al heel wat over geschreven geweest. Of was die uitzending ook een manipulatie van het onderzoek?

De uitzending was gewoon heel slordig. Een gemiste kans.

Ik baseerde me eigenlijk niet zozeer op die reportage, daar ik eveneens had begrepen dat de D.J. dat lied niet had liggen en dan maar iets anders speelde. Echter, in de reportage dat VTM toont, wordt dat lied dan weer wel gespeeld.

66

(1,170 replies, posted in Andere Personen)

vleermuisje1971 wrote:

Scherpe vraag Kangoeroe, praten we over de eigenaar voor Bonkoffsky of na Bonkoffsky en dus huidige eigenaar. Of hebben na Bonkoffsky meerdere eigenaren in gezeten. En waar komt de herkenning vandaan van David over één persoon uit het uiterst rechtse pistooltje schieten milieu.

De naam Eddy Pollet, duikt op, op bepaalde websites gerelateerd aan een schietclub. Gezien Bonkoffsky ook in dat milieu vertoefde, lijkt het me plausibel dat Bonkoffsky zo in contact kwam met familie van die Eddy Pollet, met oog op aankoop caravan. Verder blijft het natuurlijk de vraag in welke staat die caravan werd gekocht; en hoe het valt te verklaren dat dat boekje daar nu nog steeds ligt ...

67

(44 replies, posted in Hypotheses)

amateurspecialist wrote:

Ik zal Ben vragen om deze discussie hier weg te halen en op een andere plek neer te zetten, want ik wil dit topic gewoon niet vervuilen met pietluttige bijzaken, waardoor de hoofdzaak straks in een groezelige mist verdwijnt; zoals waarschijnlijk met alle topics hier is gebeurd, want anders snap ik niet waarom jullie deze zaak onderhand zelf nog niet opgelost hebben, na al die inspanningen.

Man toch, begin een eigen forum en laat vooral geen leden toe.
Met andere woorden, volg het gegeven advies en ga naar de Aldi of start een blog dat geen commentaar/bemerking toelaat.

68

(1,170 replies, posted in Andere Personen)

Enige vraag die je je kan stellen is natuurlijk, of die speurders dat boekje nu hadden gevonden of niet. Indien wel, wat is daar toen mee gedaan? Hadden ze al notie van het handschrift van Bonkoffsky en is daarom bepaald het boekje niet relevant was?

Meest plausibele uitleg lijkt me dat dat boekje daar wel altijd gelegen zal hebben; en toevallige bezoekers van de caravan dat eens in hun handen zullen gehad hebben, waarna het onder het 'vieze' laken is beland.

69

(1,170 replies, posted in Andere Personen)

Ik lees hier nu ook net dat het boekje niet van Bonkoffsky is. Ergens diende daar rekening mee gehouden te worden; echter had ik eerder verwacht dat het er na zijn dood werd achtergelaten door iemand die gebruik maakte van de caravan. Dat dit nu ban de zoon van de vorige eigenaar blijkt te zijn, vind ik dan weer vreemd, gezien dat zou betekenen dat Bonkoffsky de caravan met deken, matras en al heeft gekocht; en nooit onder dat teken heeft gekeken.

Of, hij zou het moeten gevonden hebben en dan hebben terug gelegd. Ik ben misschien achterdochtig, maar dit is toch wel een vreemde wending.

70

(1,170 replies, posted in Andere Personen)

Sebastiaan wrote:

https://i.imgur.com/f29zRlY.jpg

Interessant. De naam Pollet komt in elk geval wel heel vaak voor. Naar ik vernam werd daar ook een blikje bier gevonden, met enkele kogelgaten daarin. De naam Eddy Pollet, vind ik dan weer terug in verband met een schietclub.