51

(8 replies, posted in Speurders)

Er zijn nog veel mensen die de gevaren van Facebook zwaar onderschatten! En waar we over praten is lang geleden, misschien zijn veel van hen nu een iets rechter pad aan het bewandelen of is hun broodje reeds lang geleden gebakken!

52

(83 replies, posted in Bewijsstukken)

Denk toch eerder dat het verschil in de mouwen zit!

53

(123 replies, posted in Algemeen)

Is dat interessant "profiling"? Heb er mijn twijfels over.

54

(279 replies, posted in Getuigen)

Misschien best in een frituur, zitten we direkt in het juiste kader en kunnen we dadelijk een fritje steken! smile

55

(11 replies, posted in Getuigen)

Ja, de vrouw ergert zich meestal aan datgene wat een man doet omdat hij het handig en/of nuttig vind! Ben van die van mij vanaf sinds een dik jaar, ze vond het elders beter denk ik! Buiten enkele kleine minpunten ontdek ik in de nieuwe situatie nog elke dag nog nieuwe posi's. smile Zoals meer tijd om op deze site te komen en te lezen!

56

(271 replies, posted in Algemeen)

geronimo, ja weer even verschrikkelijk druk gehad met feestdagen! Wil toch ergens eens gaan kijken, maar je zit wel een verschrikkelijk eind weg denk ik?

57

(21 replies, posted in Mededelingen)

Mooie nieuwjaarsbrief, kan me ook achter deze inhoud zetten, bij deze ook een mooie pluim voor de site en zijn beheerder Ben!

58

(271 replies, posted in Algemeen)

Zal mijn geruite pet ook opzetten!

59

(271 replies, posted in Algemeen)

Een dezer dagen ga ik er naar toe om wat speurderswerk te verrichten smile, indien iemand interesse (geronimo) om mee te gaan, hoor ik het graag! Pick up mogelijk als je op mijn reisweg zit. Wil het huis vinden en de ook in de buurt liggende oude steengroeve!

noorderling wrote:

Vergeet niet uw kapmes mee te nemen om u een weg door de bramenstruiken te kunnen banen. Met een houweel en een schep kunt u eddy vosje spelen, en vergeet vooral de metaaldetector niet. Voor je het weet sta je met hulzen van de killer in uw hand. Of was het nou toch een ander huis.

Er staan misschien enkele huizen, maar vol staat het zeker niet! En Eddy Vosje spelen? Denk het niet want van waardeloze zaken hou ik niet! In de winter is een bos veel gemakkelijker toegankelijk dan in de zomer wanneer er varens en bramen staan. smile

60

(169 replies, posted in Getuigen)

Dreve du Long Jour loopt op een y-kruising, dat is de plaats waar Clerbois ze zag. Het spookhuis moet daar vrij dichtbij zijn! Op de y-kruising links volgen en dan links het bos in! De glasfabriek is een flink eind verder aan de overkant van het kanaal. De gegevens die je vraagt zijn hier zeker te vinden, maar een link naar maps met mijn capaciteiten behoort niet tot mijn terrein.