51

(4 replies, posted in Nieuws)

Indrukwekkende programma over pedofielen (meestal over een belgische sadistiche pedofiel) en misbruik van anonimiteit op de Tor netwerk » www.sbs6.nl

52

(84 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Michiel wrote:

De huiszoekingen vonden naar verluidt plaats bij mensen die in de jaren '80 banden met extreemrechts hadden.

Mooi. Ook Jean-Claude Darville misschien? Eerste naam op mijn lijst. Woont momenteel in Elsene, Brussel.

53

(55 replies, posted in Nieuws)

noorderling wrote:

Ik blijf naar de feiten kijken. Voor zover ik weet is nog nooit iemand bedreigd vanwege het schrijven op dit forum.

Het is jou die niet naar de feiten willen kijken. Ik lieg niet. Minstens drie personen waren verhoord i.v.m. dit verhaal, na de klacht dat zij heeft ingediend. Een van deze mensen was administrateur op www.anneesdeplomb.be and hij heeft ook bevestigd dat de getuige heeft gezegd dat zij bedreigd was.

Het is theoretisch mogelijk dat de getuige waarover ik heb gesproken heeft gelogen. Maar ik geloof het niet. Zij heeft wel aangifte bij de politie gedaan. En of zij was doodsbang, of zij verdient een Oscar.  En deze getuige is Franstalig. Zij spreekt bijna geen woord Nederlands. Het is de beller zelf, volgens haar, die praatte over haar verhaal op www.bendevannijvel.com.

54

(41 replies, posted in Politiek & Business)

dim wrote:

Zwirn is zeer interessant: op facebook vind je hem in de vriendenlijst van niemand minder dan Daniël Przedborski, de zoon van Félix, en in het dossier Atlas genoemd als opvolger van zijn vader..

Ja, en Haemers en Lacroix "werkte" voor Ullens de Schooten bij Biorim. Zij verdienden heel goed, Patrick Haemers als "computerdeskundige". Mijn getuige kende zeer goed Delperdange. Zij was boos op Andre Rogge omdat hij had, volgens haar, een foto van haar en Delperdange  gestolen om later te laten verschijnen in de Franse pers.

55

(55 replies, posted in Nieuws)

LEO wrote:

kwam gewoon in een PM-bericht van het door mij gecontacteerde forum, dus niks van opzoeken IP nummers.


Ben kan een PM-bericht gewoon recupereren. Hij kan ook al de IP nummers lezen dat deze lid heeft ooit gebruikt.

noorderling wrote:

Doe mij een plezier. Relativeer het een beetje. De echte daders gaan heus geen dreigmails sturen.


"Mijn" getuige was de bron van de volgende informatie » Paul Cams. Iemand heeft haar getuigenis bijzonder vervelend gevonden. En wij moeten niet vergeten dat er is veel speculatie (maar tot nu toe geen bewijs) over de moord op Paul CAMS en de Bende van Nijvel.

56

(55 replies, posted in Nieuws)

Ik ben eens met Dim. Ik ben persoonlijk de slachtoffer van geen enkele poging tot intimidatie, maar andere mensen wél.

57

(55 replies, posted in Nieuws)

Ik was verhoord bij de politie in Luik in 2009 omdat ik had iets geschreven over een getuige en haar verhaal, op deze site. Haar naam stond niet op deze site en de getuige was akkoord met wat ik had geschreven (ik had haar vooraf ontmoeten om over haar verhaal te praten). Maar een anonieme beller heeft haar geïdentificeerd, gebeld en bedreigt. De beller heeft gezegd dat zij moest stoppen met mij te praten omdat ik lid was van de Britse inlichtingendienst (wat 100% onzin is). De beller was op de hoogte van mijn echte naam. Zij was doodsbang and is naar de politie geweest.

58

(55 replies, posted in Nieuws)

Ben, niets specifieks over deze site. Zij hebben mij eenvoudig gevraagd als ik "swansongunsung" was op deze site en ook de "swansongunsung" die heeft vele PV's geplaatst op Scribd. Het is mogelijk ook, Ben, dat dit staat in relatie met mijn verhoor bij de politie in Luik in november 2009 (ik heb je op de hoogte gehouden). Zij stelden mij ook vraagjes i.v.m. "swansongunsung" op deze site en over PV's dat ik heb op internet geplaatst.

Vincent Cambier (procureur des Konings te Neufchâteau) had misschien deels gelijk i.v.m. mijn uitnodiging tot verhoor, zelfs als ik niets gedaan heeft dat strafbaar was. Ik heb geleerd, tijdens mijn verhoor, dat een vrouw (getuige, niet verdachte) bezwaren had dat ik een PV geplaatst had waar haar naam in voorkomt. Na het verhoor heb ik de PV opnieuw onmiddellijk gelezen. Ik had volledig vergrijp en heeft haar naam verwijderd van de PV. De PV zelf blijft omdat er staat erin veel zeer getailleerd informatie over corruptie.

Ik weet niet of deze vrouw een klacht tegen mij (en of de Belgische justitie, verantwoordelijk voor de lek) ingediend heeft. Ik heb gezegd dat de PV's zelf staan op een Amerikaanse site en zijn goed beschermd door de Amerikaanse wetgeving. Ik heb gezegd dat ik begrijp had dat de Belgische justitie not amused is met de plaatsing van de PVs. Maar ook dat dat niet voldoend is om de PV's te verwijderen. Ik heb gezegd dat ik goed op de hoogte was over de bepalingen van het beroepsgeheim en persmisdrijf en dat deze bepalingen niet van toepassing zijn.

Als iemand bezwaar heeft tegen een PV, of een deel van een PV, dan kan/zij hij altijd contact met mij opnemen (hij/zij kan gewoon klikken op "bezwaar tegen" ivm een document op scribd.com, dan ben ik onmiddellijk op de hoogte) en wij kunnen erover praten. Maar mijn recht op vrijheid van meningsuiting, met de PV's als bewijs, is zeer belangrijk voor mij.

Ben en dim (administrator op www.anneesdeplomb.be), jullie zullen meer gedetailleerd informatie ontvangen, via email, waarschijnlijk later in de week.

59

(55 replies, posted in Nieuws)

De Procureur des Konings van Neufchâteau, Vincent Cambier, heeft gevraagd dat ik verhoord worden, als verdachte, i.v.m. schending van beroepsgeheim en persmisdrijf. Op maandag 30 januari was ik verhoord, in Nederland. Dit i.v.m. met wat ik heb geschreven op deze website en ook de PV's dat ik heb geplaatst op Amerikaanse sites (bv. www.scribd.com).

Ik heb bevestigd dat ik ben wel "swansongunsung" op deze site en gezegd dat schending van beroepsgeheim en persmisdrijf niet van toepassing was, volgens de Belgische wetgeving. Ik heb gezegd dat wat ik heb geschreven is gewoon mijn vrijheid van meningsuiting en dat de PV's zijn bewijs.

60

(19 replies, posted in Nieuws)

Een van de turkse mannen is geen gewone burger, naar een politieman. Maar zijn getuigenis heeft geen enkel waarde, volgens de nederlandse autoriteiten. Rounduit schandalig.