1,171

(13 replies, posted in Bibliografie)

Het is niets van die aard. Het was een toespeling op bepaalde documenten die met de staatsveiligheid te maken zouden hebben.

1,172

(13 replies, posted in Bibliografie)

Op de Franstalige site stond een referentie naar het boek Les annees noirs waarin vermeld zou staan over een ontdekking die de CWB eind vorig jaar gedaan zou hebben. Een ontdekking die met WNP of extreem rechts te maken zou hebben. Iemand enig idee wat hiermee bedoeld wordt?

1,173

(83 replies, posted in Robotfoto's)

Ik zou er ook geen naam op kunnen plakken maar de tekening rechts van hem, met donkere krullen, heeft wel wat weg van Robert Becker. Vind ik toch.

1,174

(782 replies, posted in Westland New Post)

Ik blijf het verbijsterend vinden dat Libert opgepakt is enkel naar aanleiding van de uitlatingen van Lammers in de media. Je zou toch verwachten dat de onderzoekers al veel langer op de hoogte waren van die getuigenissen. Misschien moeten ze de boeken van Geens en Bouten maar eens lezen, kunnen ze aan de hand daarvan nog een paar verdachten oppakken. smile

1,175

(30 replies, posted in Bibliografie)

Voor de uitzending was er sprake van een nieuwe getuige die zelfs zou beschoten zijn. Die getuigenis is niet uitgezonden. Weet er iemand waar die informatie vandaan komt?

1,176

(782 replies, posted in Westland New Post)

Een verdachte oppakken naar aanleiding van uitlatingen gedaan in een documentaire riekt alleszins naar paniekvoetbal. zeker als je weet dat die uitlatingen al zo'n 30 jaar de ronde doen. Ik had even gehoopt dat de onderzoeksrechter betere resultaten zou boeken dan haar voorgangers maar helaas. Voor de nabestaanden alweer de zoveelste opdoffer.

1,177

(245 replies, posted in Westland New Post)

Ik maak me ook geen illusies omtrent de eerlijkheid van Lammers en co maar onafhankelijk van elkaar hebben verschillende leden van de WNP gelijkaardige verklaringen afgelegd. We kunnen onze bedenkingen hebben over het waarheidsgehalte maar ze moeten toch grondig onderzocht worden.

1,178

(245 replies, posted in Westland New Post)

Zowel Lammers als Barbier hebben reeds dergelijke verklaringen afgelegd in de boeken van Guy Bouten. Ik deel ook de mening dat de WNP ermee te maken heeft. Latinus beweerde ook dat hij leden van de bende kende.

1,179

(92 replies, posted in Onderzoekspistes)

'On a melangé les armes.', volgens Beijer. Wat als een of meerdere politiemannen die bij de manipulaties van het onderzoek betrokken waren de hand heeft weten te leggen op wapens die bij de eerste reeks gebruikt werden en die heeft gebruikt in de tweede reeks (met andere motieven, andere uitvoerders) of gewoon alles samen in het kanaal gekieperd heeft om een artificiële link te creëeren?

1,180

(207 replies, posted in Andere Personen)

Zijn echte naam is Patrick Henderickx.