61

(169 replies, posted in Getuigen)

Hebben de andere getuigen in de auto gezegd dat ze niets hebben gezien of waren ze bang om te getuigen zoals ik ergens gelezen heb? De vrouw van Clerbois zei toch ook dat ze hetzelfde had gezien als haar man. Zijn Clerbois en de andere inzittende ooit met elkaar geconfronteerd?

Het is hoedanook een onwaarschijnlijk toeval dat net op de plaats die Clerbois aanwees kogelkoppen en geldstukken van voor 1985 gevonden werden. What are the odds?

62

(378 replies, posted in Andere Personen)

Jouw woorden:

"In de zaak-Sliman zit ik sinds gisteren op mijn handen en kijk uit naar 27 januari aanstaande."

Je hebt dus wel degelijk aangekondigd dat er iets was om naar uit te kijken de 27ste. Zoals te verwachten was niet dus.

63

(378 replies, posted in Andere Personen)

Morgen gaan we het weten. Ik ben benieuwd

64

(94 replies, posted in 1990-1999)

Dezelfde reden dat het Bende van Nijvel-dossier niet opgelost raakt. Een insider job

65

(378 replies, posted in Andere Personen)

JML wrote:

Ja, en meneer Campine zegt dat hij Bouhouche herkende.Je herkent alleen degene die je kent. Maar wie leek er op Mendez in de Sliman bende?

Campinne zei in het ziekenhuis tegen Franz Balfroid: 'Ik heb de indruk dat ik Bouhouche heb herkend. Bouhouche was geschminkt.'Op voorwerpen bij Dekaise en op kleren van Dekaise en zijn cliënten is fond de teint aangetroffen.

Bron: Complot van de stilte | Hilde Geens

66

(378 replies, posted in Andere Personen)

Wat een gezever allemaal. Wat je hierboven allemaal post is cryptische wartaal die nergens op slaat. 'Men' heeft dna stalen van de Slimans aan de onderzoekscel overhandigd. So what? Krijgen we de 27ste de bevestigiging dat er een dna match is die onomstotelijk de Slimans aan de bende feiten koppelt? Noem me cynisch maar ik durf er toch enigzins aan te twijfelen. Ik vrees eerder dat er een nieuwe onthulling of boek aankomt van de heren Adam of godbetert Verdin. Ik kan me vergissen natuurlijk.

67

(378 replies, posted in Andere Personen)

Met alle verdachten van de overval op Dekaise zou je op zijn minst een paar tourbussen kunnen vullen. Misschien waren de Slimans erbij betrokken maar dat bewijzen na meer dan 40 jaar is nog een ander verhaal. Dan heb je ook nog de piste Vandeuren en de garagebox en de herkenning Van Bouhouche

68

(378 replies, posted in Andere Personen)

Hoedanook, elke postitieve ontwikkeling is welkom. Iedereen hier op het forum heeft een bepaalde theorie maar eigenlijk doen die er niet toe. Het gaat hem om de slachtoffers en hun nabestaanden die recht hebben op de waarheid, uit welke hoek die ook moge komen.

69

(577 replies, posted in Onderzoeksdaden)

oud nieuws

70

(74 replies, posted in Filière Boraine)

Dat is een persoonlijke mening, meer niet.