1

(643 replies, posted in 1983)

Voorzitter A. Faccenda, zou het hier gaan om Albert Faccenda?

2

(298 replies, posted in Andere Personen)

Wat ik mij afvraag is of Jean Bultot familie is met Philippe Bultot MR politieker in regio Namen, maar geboren in Charleroi?

3

(12 replies, posted in Andere Personen)

Ik ben is gaan kijken op het Facebook-profiel van Jean-Claude van Twembeke en ik vind er linken naar de MR, ik heb zoal willen lezen dat deze getuigenis niet heel precies is of dat de getuige zich niet alles correct kan herinneren. Als je zijn Facebook-profiel bekijkt, zie ik niet onmiddelijk een killer in Jean-Claude van Twembeke.

4

(133 replies, posted in Organisaties)

Ik heb het volgende gevonden op deze site » Daders

En ook de andere zakenpartner van VDB, Jean Natan, zat mee in die Zwitsers-Belgische unie tussen de Banque Pietet, de Caisse Prive en het imperium van Charlie De Pauw. Jean Natan was de man die in 1989 het losgeld voor de ontvoerde Vanden Boeynants ging oppikken in het Zwitserse Genéve, en het daar ergens op straat aan de bende Haemers overhandigde.

Het Brussels parket had toen aan de familie Vanden Boeynants moeten beloven dat het nooit op zoek zou gaan naar de herkomst van dat losgeld. Misschien kan men er in de Banque Pietet wel meer over vertellen. De Caisse Privé speelde ook enthousiast mee in de sjoemelconstructies die de frauderend minister van Staat Paul Vanden Boeynants opzette om zijn vele centen uit de handen van de Belgische fiscus te houden. Jean Cruysmans werd niet voor niks de bankier van VDB genoemd.

5

(133 replies, posted in Organisaties)

Hallo, ik heb mij zojuist geregistreerd, ik ben dus een nieuw lid, maar ik volg wel al een hele poos dagelijks dit forum, ik ben zoals jullie gebeten door "De Bende Van Nijvel", ik heb de laatst uitgekomen boeken (Guy bouten, Michel leurquin & Patricia finné, Hilde Geens) met veel ineresse gelezen, en ik heb al vaak op het punt gestaan mij in te schrijven, nu is het er eindelijk van gekomen. Om terug te komen op dit topic, de persoon die het losgeld regelde was monieur Natan als mijn geheugen goed is.