101

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

http://i59.tinypic.com/nf4peh.jpg

102

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

CleverTrevor wrote:

Ik vermoed dat hij ook de man rechts is. Met iets wat op een variant op een jagershoedje lijkt » picasaweb.google.com

Nee, is een andere man (denk ik).

103

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

That's him.

104

(5 replies, posted in Hypotheses)

Na de vlucht vanuit Aalst kwam de Golf Gti met een zwaargewonde man aan bij het bos van Gravenbrakel. De bedoeling was om over te stappen in een andere vluchtwagen, ook een golf Gti maar dan een driedeurs. Met de gewonde man ging het steeds slechter, na het overladen van de gewonde man in de vluchtauto bleek dat hij veel bloed verloor, de achterbank en vloermatten kwamen onder het bloed te zitten. Toen bleek dat het leven van de gewonde man niet meer te redden was en hebben hem verlost van z'n lijden. De 2 overgebleven gangsters moesten een nieuw plan bedenken. Hoe komen we van de bij de overval gebruikte Gti af en van de dode gangster?

Ze stonden vlakbij een opslag van een bouw bedrijf en steengroeve. De dode gangster werd terug gedragen in de bij de overval gebruikte Gti, in de kofferbak gelegd en bedolven met stenen. Ook voorin de auto werden stenen gelegd om de auto te verzwaren. Diverse spullen werden op een hoopje gegooid, benzine erover en in de brand gestoken. De golf gti werd via een binnendoor weg (charly des bois) naar het kanaal van Ronquières gereden en daar het Kanaal in geholpen en zonk ogenblikkelijk. Nu was er nog 1 Volkswagen Gti over en daar zaten veel bloedsporen in en op.

Daar moesten dus eigenlijk ook vanaf, want rondrijden in een auto met bloed op de bank is link. Ze besloten om deze 2e golf te laten uitbranden op de Rue de Pire en stapten over in de 3e wagen de grijskleurige Mercedes. Ze zaten aardig in de rats, de de zenuwachtigheid nam toe, want de leider van de bende was dood en ze hadden nog 1 zak met spullen in hun bezit. Ze besloten die zak(ken) te dumpen aan de overkant van het kanaal (zie foto). Dit was de laatste actie van de bende van Nijvel. Via een anonieme tip gaven ze nog door dat er een zak in het kanaal gevonden kon worden.

Dit is een beetje mijn versie hoe het gegaan zou kunnen zijn. Bedankt voor het lezen en graag commentaar. smile

http://i57.tinypic.com/smsilc.jpg

105

(154 replies, posted in Wagens)

Ok, even verder redeneren. Als je een auto wil dumpen in het water moet je hem verzwaren, het liefst met zo'n 2 à 300 kilo. En wat heb je daar voor nodig? Stenen. Maar je wil niet heel ver rijden met een topzware auto vol met stenen, dus de dumpplek moet vlakbij zijn. Nabij de plek waar die spullen gevonden zijn en waar ze dus gestopt zijn, liggen veel stenen (opslag bouw materialen). Volgens mij hebben ze de auto verzwaard, 3 km gereden naar het kanaal en de auto + lichaam in de plomp gereden. Ze zijn juist op die locatie gestopt vanwege de stenen:

http://i62.tinypic.com/n553jl.jpg

Opslag:

http://i60.tinypic.com/2ldf1vb.jpg

106

(154 replies, posted in Wagens)

Ik zou zeggen: ga eens in het kanaal vissen met een onderwater-drone.

http://i59.tinypic.com/14smp6p.jpg

107

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Misschien is hij op deze website te vinden » www.bloggen.be

108

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Wat mij opviel is dit:

Bos van Houssière: 9 November 1985
Gevonden: Twee kleine prullen trekken nog de aandacht, een gebruikt spoorwegticket Brussel-Oostende

109

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Tueries du Brabant: les voisines du "très gentil" suspect n’y croient pas

Martin Bilterijs s'est rendu ce lundi au domicile de Jean-Marie Tinck, le suspect arrêté 30 ans après les tueries de Brabant dans le cadre de cette affaire. Dans cet immeuble de Bruxelles, c’est la consternation. C'était un voisin sans histoire.

Il n'y a jamais eu de problème avec lui, selon une voisine. Elle doute même du caractère raciste de la dispute qu’il a eu avec un cafetier en 1993, dispute à la fin de laquelle il tuera son opposant au couteau et purgera une peine de prison. "Ils disent qu'il a tué un dans le café parce qu’il avait servi un Arabe. Mais je suis arabe et il a aidé mon fils", explique-t-elle.

Une autre voisine voit une autre raison de ne pas croire en la culpabilité de cet homme "très gentil". "Si jamais il a fait ça, vous croyez qu’il va se promener à la rue et qu’il va aller faire ses courses dans les magasins comme tout le monde sachant qu’il est recherché? Non."

Bron » www.rtl.be

110

(2 replies, posted in Plaatsen)

Drie mannen met oorlogswapens overvallen Delhaize in Jette

In Jette is rond 18.50 uur aan het Phillipe Werrieplein een Delhaize-supermarkt overvallen door drie gemaskerde mannen in het bezit van oorlogswapens. Ze konden ontsnappen en zijn nog niet teruggevonden. De politie van de zone Brussel-West kon nog niet achterhalen of de gebruikte wapens echt of namaak zijn.

"Er zijn geen gewonden, er werd geen enkel schot gelost door de misdadigers", aldus Johan Berckmans, woordvoerder van de politie Brussel-West. De daders ontsnapten eerst te voet alvorens opgemerkt te worden toen ze zich in een wagen richting Laken begaven. De gerechtelijke politie is momenteel op de plaats van de overval om mogelijke sporen van de daders te onderzoeken.

Bron » Forum | 1 april 2010