1

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Bossi wrote:

Dit noem ik geen fair play maar kan me aansluiten of verzoenen bij uw "zwijgrecht". Dit roept bij mij nog meer vraagtekens op. Mij vooral baserende op uw voorgaande berichten. Ik heb u enkel de vraag gesteld welke resultaten er volgden op basis van uw vorige berichtgeving in datus van zaterdag 7 juni 2014 om 10.16 uur. Niettegenstaande neem ik een afwachtende houding aan op het gevolg en het resultaat van datgene wat u poogde te verkondigen. Ik heb geen enkel probleem dat men zich beroept op zwijgrecht. Net zoals ik geen enkel probleem heb met iemand dat zich beroept op zijn/haar beroepsgeheim. Weet wel dat bij ernstige feiten de meldingsplicht primeert en het beroepsgeheim kan doorbreken. Zwijgrecht en beroepsgeheim worden wel meermaals aangewend als regenschermsysteem ter ontduiking van enige verantwoordelijkheid.

Ik ben voor alle duidelijkheid veel te jong om zelf enige verantwoordelijkheid te kunnen hebben in de Bende van Nijvel, ik was 7 in 1985. Maar er bestaat zoiets als brongeheim. Stuur een mail naar Vermassen, die weet minstens evenveel. De namen die hier op het forum genoemd zijn, zijn deels juist. (Haemers niet btw) En die namen zijn al lang bekend binnen de juiste kringen, het gaat echt opgelost worden hoor. Dat wil niet zeggen dat ik dat ga of moet doen.

2

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Ik zou vooral zeggen nu, ik beroep mij op mijn zwijgrecht. ^^

3

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Tru Dat wrote:

Vergeet deze piste. Het is ofwel misleiding of het was een klein garnaaltje om de publieke opinie te misleiden.

Beetje kort door de bocht denk ik.

Er zijn nog troeven die op tafel gaan komen. Men moet geduld hebben. Er zijn nog namen bekend (zonder twijfel) en het is een kwestie van tijd voor die gaan bekend gemaakt worden, er gaan zelfs nog arrestaties volgen. Geduld is een schone deugd. Er zijn een aantal namen die hier veelvuldig al genoemd zijn die er 100% zeker bij betrokken zijn.

4

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Ik weet uit zéér betrouwbare bron dat er uitgebreide bekentenissen zijn afgelegd, het word stil gehouden omdat de andere leden niet zouden verdwijnen. Maar je mag in de komende weken een aantal spectaculaire arrestaties verwachten. Er zijn namen genoemd die al jaren als verdachte gekend zijn, er zijn ook wapens teruggevonden op aanwijzingen van Tinck en er is DNA van verschillende leden gevonden.

Ik kan u ook zeggen dat Philippe De Staerke & Dominique Salesse al sinds de aanhouding van Tinck van zeer nabij geschaduwd worden. Tinck was trouwens alleen de chauffeur bij de eerste raids, hij was één van uitvoerders bij de tweede reeks overvallen. Nog voor het einde van de zomer zitten alle nog levende Bende van Nijvel-leden vast. Men weet precies wie wat en wanneer gedaan heeft. Sommige zijn spijtig genoeg al jaren dood. (Lekeu) Ik kan niet meer vertellen dus aub niet meer info vragen. Maar alles wat hier staat is de waarheid en komt van een bron die zéér dicht bij het huidige onderzoek staat.