21

(29 replies, posted in Bende Haemers)

Onbegrijpelijk dat een persoon zoals Lacroix en/of zijn Italiaanse connectie niet onder druk kan gezet worden i.v.m. het tijdbestek van Patrick Haemers. Hij heeft alles te verliezen (job, nieuw leven, ...) en wellicht vinden ze ergens nog een niet bedekt potje bij Lacroix om hem mee onder druk te zetten.

22

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Mischien niet gepast in dit topic, maar toch even deze voetnoot:

Geen enkel boek (niet De Coninck, Bulté, Bouten, ...) kan uitdrukken wat Bende van Nijvel heeft aangericht. Ik volg, zoals velen, dit dossier met grote aandacht omwille van het criminele/politieke aspect (zoals zovelen hier, als ze eerlijk zijn) Nooit heb ik écht stilgestaan bij het emotionele leed dat deze daad van terreur met zich heeft meegebracht. David Van de Steen heeft voor mij persoonlijk een "gevoel" gegeven aan dit dossier. Sinds het lezen van het boek speelt voor mij een dieper gevoel aan deze feiten.

Merovingers, Bens, Biggus Dickussen, the ends en dims van deze wereld blijf posten, zoeken en geloven, want ook jullie kunnen een bijdrage leveren aan dit dossier.

23

(176 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Bewijs dat dit nog steeds leeft! Ik loop op heel hete kolen!

24

(176 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Stereos?

25

(97 replies, posted in Bibliografie)

Hierbij nog eens een woord van lof aan auteur Hilde Geens. Goed boek, voor mij (passieve volger en medium kenner) toch wel weer wat nieuwe elementen en informatie. Chapeau ook voor het VL en WAL forum. Zoals je ziet is jullie werk niet voor niets...

26

(88 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ok, thx Ben! Had het al gelezen, maar de naam was niet blijven hangen.

27

(88 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Je refereert aan een interview met een zekere Philippe. Over wat/wie hebben we het?

28

(12 replies, posted in Bibliografie)

Boek van Daels is inderdaad een heel tof boek om te lezen. Aanrader! No Angel van Jay Dobyns is een soortgelijk boek. Ook een aanrader. Chapeau voor hen die undercover gaan of gingen, ze keren allemaal terug met een gebroken leven.

29

(29 replies, posted in Bende Haemers)

Wat is er van Lacroix geworden? Laatste info is volgens mij, dat hij leraar is geworden. Hij moet toch onder druk kunnen worden gezet over de tijdsbestedingen van Le Grand Blonde in '85.

30

(88 replies, posted in Onderzoeksdaden)

e&r wrote:

Misschien hebben ze eerst in het bos op het kruispunt de aandacht getrokken als dwaalspoor (zie interview Philippe).

Over welk interview hebben we het?