331

(154 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Sorry, moest zijn: "... de commissie die zich o.a. bezig houdt met het onderzoek van de Bende van Nijvel". En dat is inderdaad de commissie Justitie. Afgaand op bovenstaand bericht van Ben zal deze commissie dus sowieso moeten gevormd (hervormd) worden in de Kamer, tenzij men de commissie Justitie zou afschaffen wat ik mij maar moeilijk kan voorstellen.

332

(154 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Als ik mij niet vergis is dat één van de pistes die door de CWB gevolgd word. Klopt dat?

Ben wrote:

Het verslag van de zitting tijdens de voormiddag van de commissie Justitie van 20 november is reeds beschikbaar. Van het verslag van de namiddag is nog steeds geen spoor, en het is net tijdens de namiddag dat de "gedachtenwisseling" heeft plaatsgevonden » www.senate.be

Ik meen enige tijd al te hebben vernomen dat de commissie die zich bezig houdt met het onderzoek van de Bende van Nijvel is verhuisd naar de kamer van volksvertegenwoordigers.

333

(11 replies, posted in Bende Farcy)

noorderling wrote:

Deze taferelen, dit wereldje, zouden kunnen passen bij de moord op Vanden Eynde. Voor gokschulden ook voor kleine bedragen bij de verkeerde persoon, dan liep je dus de kans derderangs huurmoordenaars op je dak te krijgen. Zou eventueel kunnen verklaren waarom er ook is gedronken, gegeten en gestolen.

Dat deze derderangs huurmoordenaars nog niet werden gevonden is de facto een sterke aanwijzing dat het onderzoek werd gemanipuleerd.

334

(78 replies, posted in Bewijsstukken)

Het is niet omdat er op bepaalde feiten geen eensluidend antwoord kan worden geformuleerd dat er niets te vinden is aangaande de bloedige overval op de Delhaize van Aalst en/of de mogelijke manipulatie van het onderzoek.

335

(18 replies, posted in Bende Haemers)

Het feit dat er bij Michel Vander Elst psychopatische trekken werden ontwaard doet mij onwillekeurig denken aan de bloedige overval op de Delhaize te Aalst.

336

(78 replies, posted in Bewijsstukken)

Aangezien de mogelijkheid dat het onderzoek werd gemanipuleerd lijkt het mij niet mogelijk om hierop een eensluidend antwoord te formuleren.

337

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Zeer zeker. En wie weet heeft Tinck - weliswaar zonder het zelf te beseffen - de speurders informatie bezorgd aangaande de manipulatie van het onderzoek.

338

(18 replies, posted in Bende Haemers)

Ik ook.

339

(49 replies, posted in Onderzoekspistes)

Zou Jouret tijdens de overval op de Delhaize van Aalst in 1985 deel hebben uitgemaakt van een stay-behind netwerk?

340

(1,153 replies, posted in 1983)

Het zou dus evengoed "Belgische maffia" kunnen zijn of althans iets wat erop lijkt?