11

(389 replies, posted in Mededelingen)

Even een vraagske smile: ik abonneer mij op diverse topics dat je een allert krijgt maar krijg spijtig nooit een alert in mijn postvak in, spam of wat ook wat kan ik doen. Dank jullie Alle!

12

(29 replies, posted in Bende Haemers)

Dank Kl1172, is het toegestaan daar fotos van te plaatsen?

13

(760 replies, posted in 1985)

Ja klopt Club Happy, maar die Snow Games gaat geloof ik zo ie zo niet door. Omdat dat weer meden ideeën waren van de directeuren van het ooit in tongelre? smile

Mooie plekken tot achter aan het bos. Daar zullen niet veel mensen komen denk ik. Pracht plekken om te gaan zoeken. Was de onderste vraag van je algemeen? smile

14

(137 replies, posted in Plaatsen)

kenza wrote:

Ik persoonlijk denk meer en meer dat het Bois de la Houssière een dwaalspoor is! Nooit of nooit is er iets gevonden buiten een paar zaken die de Bende van Nijvel daar bewust heeft gelegd. Welke georganiseerde geheime bende spreekt af in een bos, ze organiseren hun daar, ze werken daar aan auto's en vertrekken en komen terug toe in een modderig bos.

Als ze daar aan auto's werkten, dan moet er toch ooit een wandelaar, jager, stroper of boswachter hun gezien hebben. Bij mij weten is er geen enkel vijsje of moertje of eender wat van een van de auto's gevonden dat de Bende van Nijvel gebruikte. Ze hadden geen dak boven hun hoofd in het bos, geen elektriciteit of niets, en als ze iets dronken of aten laten ze afval achter.

Als ze met hun wagen constant in het bos reden dan moet er toch iemand die wagens opgemerkt hebben of eender welke boswachter moet toch de constante bandensporen eens gevolgd hebben in het bos. Van dit alles is er na met honderden mensen zoeken met metaaldetectoren nooit of nooit iets gevonden, hetzij wat de Bende van Nijvel daar bewust gelegd heeft.

Kenza... mijn gedachte weer. smile Iedereen is in een bos om te kopen. Denk dat gij ook eerder een biljet dan een kogel zult aanpakken. Dus een boswachter en die mannen kregen er wat voor om de mond toe te houden. Dan nog over de rotzooi ... Soldaten laten na een oefening ook niks achter in het bos. Of verbranden of graven het in. Dus afval kan ook in wrakken gestoken zijn. Correct me again if i think wrong. smile

15

(760 replies, posted in 1985)

Zie boven... punt een vernoemde ik dus die groeven al. Daar ga ik achtereen.

Over de auto's: ben zelf ook garagist als ge een plasmasnijder hebt... en die zijn er al heel lang volgens mij. Daar kan nog wel een tank mee in stukjes doen verdwijnen ook. En ook met een platter/beton vermaler.

16

(29 replies, posted in Bende Haemers)

Klopt het dat hij ook ooit ontsnapt is?

17

(59 replies, posted in Bewijsstukken)

Kleur, het was zo makkelijk hé. Misschien moest het wel zo.

18

(154 replies, posted in Wagens)

Boemerang wrote:

De wagen die de daders gebruikten wordt in de Waalse 30-uren reconstructie overigens getoond met kentekenplaat: 1-XG-92. Het valt mij op dat dit in de Vlaamse versie steeds eruit is geknipt. Het valt mij verder op dat er in vergelijk tot de Waalse variant niet veel klopt van de Vlaamse 30-uren reconstructie.

Het kenteken 1 XG 92 behoord toe aan een VW Passat Variant, type W8. Waar een overval mee gepleegd is op een casino.

19

(59 replies, posted in Bewijsstukken)

Ah, dat valt dan nog mee om uw spullekes weg te foeffelen hé. Correct me if im wrong.

20

(59 replies, posted in Bewijsstukken)

Zo juist vind ik op een site, weet niet of je die mag noemen hier:

Autopers: Omwonenden van de mijn vragen zich af of de politie daadwerkelijk wat gaat vinden, meldt de Belgische krant De Morgen. Er zou een autopers op het terrein hebben gestaan die regelmatig werd gebruikt om auto's tot een compact pakket schroot te verwerken. Ook werd in 2004 het meeste vuil al opgeruimd.

Meer » Nieuws

Ja komen mijn vermoedens helemaal op zijn spoor (ik benoemde het puinbreker) maar het was dan toch een autopers. En dat zou in Bergen moeten zijn geweest. Hoever licht Bergen weer van dat kruispunt?