21

(33 replies, posted in Bewijsstukken)

Klopt, maar de handel er in was in die tijd verboden, nu nog trouwens.

22

(33 replies, posted in Bewijsstukken)

Nee je mag officieel niet handelen in goederen die van defensie of dergelijke zijn. En wat heeft deze verkoper nog meer te koop? Staat ook nog ne toffe datum in.

23

(24 replies, posted in Bewijsstukken)

Daar kunnen dus echter papieren of een jute zak van overgebleven zijn.

24

(19 replies, posted in Plaatsen)

Die liggen nergens toch, nou dat is dus een van de drie. wink

Dank Ben, kan die stukjes blijven lezen en steeds valt me weer iets anders op. smile

25

(19 replies, posted in Plaatsen)

Dus is dat een speculatie, maar tot zo ver vermoed ik zelf wel dat er iemand achter in gezeten heeft. Waarom staat die koffer open? Hoe dan ook heel simpel.als je mensen achter je aan hebt.kun je ze zo het snelst afweren. Koffer open vrij schiet zicht in alle hoeken. Achterbank weg meer ruimte om de benen te strekken en zo zit je dan met je rug tegen de rug van de bestuurder aan. Met een stoel leuning er tussen.

Te diep gedacht? smile

26

(19 replies, posted in Plaatsen)

Precies, maar denk toch niet dat een persoon op die vragen fabeltjes blijft verkopen. De catogorisatie vind ik goed mee vallen. Het is gewoon een groot boek wat door elkaar loopt. Beter weer geven zal moeilijk zijn ben ik bang. Of je moet van de ene onderwerp verbindingen maken naar het andere wat er bij hoort.

Maar dan is het simpel. Welke persoon is daar na niks meer over gehoord. Kunnen er maar drie zijn. Was de persoon wel echt overleden. Ook dat kan in scene gezet zijn. Dat het persoon in de verte een voertuig hoorden aankomen en dacht "nee ik wil hier niet gezien zijn". Ik gooi mij op de grond neer en beweeg niet. Voor de naderende auto kan het zo hebben geleken dat de persoon overleden is.

Ik kan er naast zitten of nog niet gelezen. Maar was iedereen zeker dat er iemand in de Golf geraakt moest zijn. Ene er van liep mank. Dus die zal met gestrekte poot hebben moeten zitten vooral in de beginne. Dus hoe zit je dan vanachter het best in een auto. Vooral met kleine zitting.

27

(19 replies, posted in Plaatsen)

Snaar, kun je dat stuk misschien vinden op Earth? Ik ben zelf niet zo super bekend daar. Maar schietterrein, ja kunde ook gaten graven. Is daar ooit gezocht?

28

(83 replies, posted in Bewijsstukken)

Ah ja, ik dacht al. Want deze had ik al gezien. Het ging mij precies om die andere die genoemd waren zo halfkes. En geen match op die frak bedoelde?

29

(59 replies, posted in Bewijsstukken)

Kenza, misschien een vreemde gedachte maar de ultieme oplossing. Om zo een Golf te doen verdwijnen met of zonder bagage: aan het einde van de weg zit een puinbreker zoals beschreven op dit forum, simpel ze konden toch best wel wat mensen en een Golf past zeker in een puinbreker vinden alleen mini scherfkes terug. Voila en weg is het bewijs. Of misschien dat ze het zo zelf gedaan hebben, allé mijn gedacht he.

30

(83 replies, posted in Bewijsstukken)

Iemand fotos van de botten? Of aanwijzingen? Want heb al mijn gedachte wat het kan zijn.