1

(18 replies, posted in Bibliografie)

Is er een Nederlandse versie van het boek van Haquin?

2

(8 replies, posted in Journalisten)

Man van de PTT schrijft men, toen was dat RTT, Beijer deed toch telefoontaps onder vermomming van een medewerker van de RTT?

3

(313 replies, posted in Slachtoffers)

noorderling ik ga kijken met welk wapen het was, het is inderdaad 2 kogels en nadien met 9 kogels in de nierstreek. Vreemd is dat Finné altijd een wapen bij zich droeg en de fatale avond geen wapen? Hij voelde zich al een tijdje bedreigd en na de moord werd 2 maal ingebroken in zijn woning, op zich niets gestolen men was op zoek naar iets.

4

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Bij de overval Overijse/moord Finné was er ook een Engelse bezoekster op het ogenblik van de feiten. Zij is merkwaardig nooit verhoord geweest? Overval is een afleidingsmanoeuvre geweest om de moord op Finné toe te dekken? Gelet op het feit dat Finné al vermoord was voor de overval begon. Moord van Finné heeft te maken met de sextapes en over geld ivm wapens.

5

(33 replies, posted in Roze Balletten)

Een tape zou een notaris in zijn bezit hebben? Elise Dewit werkte vroeger toch voor een notaris. Welke? Ik denk dat de sleutel van het het Bende-verhaal eerste deel toch te vinden is op de tape?

6

(916 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Volgens mijn idee leeft Madani Bouhouche nog en is zijn dood in Frankrijk in scene gezet. Hij zit waarschijnlijk in Zuid-Amerika.