11

(760 replies, posted in 1985)

the end, ik denk niet alleen aan de torens in Kester. Ik raad iedereen aan eens de oude basis te gaan bezoeken, je merkt direct dat dit het ontbrekende puzzelstukje is. Zoals forumlid Kenza beweert, zijn ze daar in het niets verdwenen en zoals u zelf ter sprake brengt zijn ze inderdaad het meest kwetsbaar op hun vlucht. Bij mijn weten is er in de directe omgeving nooit een buurtonderzoek geweest en in normale omstandigheden - als ze daar voor het laats gezien zijn - zou het maar logisch geweest zijn dat het wel gebeurd is.

12

(42 replies, posted in Bewijsstukken)

Ik weet niet of het iets betekent? Van Alain Vincx zijn er al een tijdje vermoedens.

De zaak Tinck ruikt meer en meer naar de pest. De zaak Tinck is met heel veel bombarie aangekondigt maar verder dan dat ze lieten uitschijnen dat hij een copycat was van een celgenoot zijn we nooit gekomen. Deze link met Tinck komt waarschijnlijk niet ten goede wat betreft de geloofwaardigheid van het nu lopende onderzoek.

14

(1,219 replies, posted in 1985)

club le happy few, Eric Lammers zat toen in de cel en dat is zijn punt van sterkte dat hij nu via de media kan verkondigen dat hij waarschijnlijk de daders kent.

De slachter van Mons is nooit gevat, zelfs geen oficieele vedachtmaking. De killer vertoonde hetzelfde psychopatisch gedrag zonder dat er ooit maar één ondervraging aan zijn adres heeft plaatsgevonden. Is hij beschermd?

16

(760 replies, posted in 1985)

DeadLetterBox, uw heel goede, genuanceerde, interessante vraag komt niet te vroeg. Ik ben verheugd hier op het forum van antwoord te dienen. Eerst en vooral bent u - wat Gladio betreft - goed geïnformeerd neem ik aan. Maar dat is juist de intelligentie aan Gladio: Gladio is slimmer en doordachter dan het systeem, ik kan u verzekeren dat WNP verdachte nr 1 inzake het onderzoek betreft. Dus Gladio is na 30 jaar heel goed in al wat heeft gedaan is want Gladio is niet gevat.

All de theorieen zijn verhefend en niemand is zeker dat het Gladio is. Dit betekent dat de theorie van één bepaalt forumlid misschien de juiste kan zijn, waar ik u kan van verzekeren onwaarschijnlijk de meeste Gladio-strategie in terug te vinden is. M.a.w. (mijn excuses aan deze persoon) maar je moet al even doordacht zijn als de uitvoerders om deze stelling tot stand te brengen.

17

(11 replies, posted in Gladio)

Voor iedereen die de twijfel nog niet is ontnomen wat de piste Gladio betreft » YouTube

Hier nog eentje voor de niet believers » YouTube

Indien u het de moeite vindt om deze eens te beluisteren als u nog twijfelt over de loden jaren » YouTube

18

(760 replies, posted in 1985)

Als ik mij de ongeoorloofde vrijheid mag permitteren om deze stelling te vervolledigen. Let wel mijn stelling staat op losse schroeven en is enkel een hersenspinsel.

Als de Golf 1 inderdaad naar de basis van Kester is gereden dan zou het best kunnen dat de Golf 2 van Chièvres kwam aangezien Saintes dan het meest strategische punt is volgens Google Maps om ongezien via Silly tevoorschijn te komen. Hoe meer ik over deze stelling nadenk hoe meer de puzzel in mekaar valt. Maar inderdaad, om de woorden van forumlid Leo te gebruiken, eens de sporen naar hogerop beginnen te leiden worden ze onmiddellijk afgeblokt.

19

(760 replies, posted in 1985)

Het staat ook onherroepelijk vast dat Joost Van Stichel een Golf 2 heeft gezien in de gemeente Saintes en dat de Golf in het bos die uitgebrand is teruggevonden, ook een Golf 2 was. Als Joost Van Stichel op het tijdstip dat de overvalwagen Golf 2 normaal kon passeren, waar is dan de Golf 1 naartoe?

Dit op zich is ook een elementaire bijdrage dat er kan op wijzen dat de Golf 1 van de overval in Aalst naar de basis van Kester is gereden. En dat inderdaad het Bois de la Houssière kan gebruikt zijn als dwaalspoor. Wat de getuigenis van Joel Lhost betreft, werd die ongeveer op in dezelfde periode de wereld ingestuurd dat Eric Lammers beweert dat hij waarschijnlijk weet wie de daders zijn en in de richting van WNP wijzen.

Het wordt hoog tijd dat deze schijnvertoning stopt en men zich op dit spoor gaat concentreren.

20

(760 replies, posted in 1985)

Patrick, ik vind de theorie van Kenza wel belangwekkend. Het trok vooral mijn aandacht door zijn visie en theorie op de achtervolging. Ik had in den beginne niet begrepen aangezien Kenza een buitenissige manier van verwoording heeft en niet echt duidelijk was in zijn communicatie. Maar als u de moeite onderneemt om hem te begrijpen en de argumentering van zijn visualisatie niet ondermijnt komt u tot de conclusie dat zijn argumentering wel eens zou kunnen leiden tot een toelichting.

Patrick111, met alle respect maar uw argumentatie betreffende de verklaring voor uw vlucht is eensluitend met dat van Eddy Vos wat uitmond in een resultaat van verwarring en eindigt op het debacle van 0% resultaat. Betreffende van het al dan niet schieten op Jan Anthoons denk ik dat het een heel goede beschouwing is aan te nemen dat ze bij de overval in Overijse ook werden achtervolgd door een winkelende man en al na enige ogenblikken later de kofferklep opende om te vuren. Ook uit de verklaring van kenza dat de reus springlevend achteraan in de kofferruimte zat ter hoogte van stro kapelletje te Denderleeuw en de kofferklep probeerde te sluiten lijkt mij de argumentering onsamenhangend om te concluderen dat hij gewond was laat staan dat de kogels op waren.

Ik heb de stelling van kenza eens onderzocht en al eens ter plaatse gaan aanschouwen. En hoe meer ik er over nadenk hoe meer ik er van overtuigd geraak dat dit een onwankelbare stelling betreft. Deze stelling zou wel eens kunnen reguleren tot een belangrijke ontknoping in 30 jaar onderzoek. Ik in eigen persoon denk dat Kenza gelijk heeft over bijna de hele lijn, enkel zijn theorie over het industriepark van Erembodegem begrijp ik niet goed. Kenza laat je niet ontmoedigen puik zoekwerk. smile