31

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Schreeuw al een tijdje over zwart geld geld trafiek en witwas mechaniek erachter HIPA, helaas weinig respons maar wel de rode draad door dit verhaal. Wie wilde Haemers uit allemacht in Zuid Amerika houden. Enz enz. Troch pootje gelicht, Haemers  ... wie! '84 de stilte (WNP) we gaan door.

32

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Denk niet te Belgisch, maar benader het internationaler.

33

(19 replies, posted in 1980-1989)

Zoeken in oude krantenarchief kan wel eens wat opleveren, voorzichtig navraag doen bij lokale. Zoeken op juwelierszaken in die tijd. Voor de rest geen probleem.

34

(19 replies, posted in 1980-1989)

Google is uw grote vriend in deze. Over nummers is dat hetzelfde 1971 achter mijn forumnaam, zou zo zeggen probeer deze juist te schrijven uit een stukje respect dank u en grt.

35

(19 replies, posted in 1980-1989)

Post 1 van dit topic.

36

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Begrijp ook niet waarom mcfisto dit topic niet tot zich neemt en alle info opsnuift over Haemers en co voordat hij wat post. Als ik wat post wat niet zo handig is (ja ja) dan excuses eroverheen en klaar. Zo hoort het hier toch. Over neerschieten van onschuldige kinderen en weerloze mensen mcfisto een vraag: bent u na de tweede wereldoorlog niet meer buiten geweest?

37

(33 replies, posted in Bewijsstukken)

Ok, dat is wat verder in de tijd, meende dat de ontwikkeling al wat reuring in tent gaf, en dat alleen overheids instanties er (later) gebruik van mochten maken. Nu dat ook de stof Dyneema in opkomst was, bekroop me het idee waren de vesten niet van het experimentelen stof Dyneema. Op het forum lees je ook de belangstelling van rijkswacht in die tijd. Inderdaad misschien weten forumleden hier wat meer over te vertellen.

38

(28 replies, posted in Bende Haemers)

Uitstekend , de bovenste twee opmerkingen passen uitstekenk in de aangehaalde zwartgeld trafic. Nogmaals zwart moet wit worden. Via malafide of bonafide bedrijven. Periode één en twee passen uitstekend.

39

(33 replies, posted in Bewijsstukken)

Is het bekend van welk materiaal deze werende vesten waren gemaakt. Standaard was vanaf '70 kevlar het materiaal. Nu is het gekend dat er begin '80 munitie ontwikkeld was bij Herstal waardoor kevlar niet meer toereikend was.Begin '90 zie je dan ook andere materiale verschijnen.

40

(549 replies, posted in Bende Haemers)

zenga wrote:

vleermuisje1971, nu gooi je alles op 1 hoop onder mijn quote, ook zaken die ik niet geschreven heb. In wezen is het heel erg simpel: een getuigenis/waarneming wordt beïnvloed door tal van factoren door de tijd heen. Dat is zo voor jou, voor mij, voor David VDS als voor iedereen ander mens. Het daar niet mee eens zijn is in wezen alle wetenschappelijk onderzoek dat hierover verschenen is naar de prullenmand verwijzen.
Een getuigenis/waarneming in vraag stellen is dus niks persoonlijks noch een kwestie van te twijfelen aan iemands integriteit/oprechtheid/intelligentie.
En voor de slechte verstaander: daarmee heb ik niet gezegd dat Haemers er niet was, enkel dat de oprechte getuigenis van David VDS jaren later niet per definitie juist is. En dat heeft enkel en alleen te maken met hoe het menselijk brein werkt.

Terug lezende inderdaad niet zo'n handige post mijnerzijds, excuses zenga.