51

Ooit verwittigde ik schriftelijk de website van de onderzoekers dat de ligging van het Delhaize filiaal in Overijse verkeerd stond gemarkeerd op hun stratenplan van de omgeving. Er was een verschil van enkele kilometers. Het heeft maanden en verschillende verwittigingen geduurd voor het aangepast werd!

Waarom is de robotfoto van de reus van de site killersbrabant verdwenen?

SY Tramontana no longer sailing, waiting for the new boat delivery SY furimmer.

Die robotfoto 19 heeft nooit op de nieuwe website van de speurders gestaan. Waarom is niet geweten.

Op de website killersbrabant.be staan zelfs de 2 nieuwe e-mailadresssen (Nl-Fr) die verleden maand in de media zijn verschenen niet op. Van nalatigheid gesproken! Het is precies dat de Cel Waals Brabant van geen getuigenissen moet weten. Ongelooflijk!

Ik heb de cel Waals Brabant een mail gestuurd dat ze de 2 nieuwe mailadressen moeten vermelden op hun website.

55

Na tweemaal verwittigd te hebben dat de plaats delict Overijse verkeerd was aangeduid op het stratenplan, heeft het 2 maand geduurd voor het werd aangepast. Dus nog effe geduld zeker?

56

René De Witte wrote:

Heeft iemand een idee waarom op de site van killersbrabant slechts zes robotfofo's staan? Geen enkele trouwens van de reeks van 1985. De nieuwe robotfoto die in 2010 werd vrijgegeven, staat er ook niet op.

Zou het misschien kunnen dat ze alle robotfoto's die gemaakt zijn aan de hand van hypnose niet meer gepubliceerd hebben op de website?

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube