121

Re: Claude Nitelet

Maar niet m.b.t de Bende-dossiers, dus. Althans zo blijkt uit het artikel.

Re: Claude Nitelet

Onlangs zou je hem op basis van dat interview van Bouten de Communie gegeven hebben. Zo zie je maar dat dit soort maar al te graag in een slachtofferrol kruipt en hun eigen daden minimaliseert. Niet geloven ... De gelijkenis met de robotfoto is voor mij ontegensprekelijk. Dat zo iemand kan vrij rondlopen ... Ondertussen heeft deze 'onschuldige sukkelaar' weer een dode op zijn geweten.

Ik hoop dat ze ooit iets uit hem krijgen. Volgens mij is hij de reus van Overijse/Braine L'Alleud! En anders Papadopoulos! Zoals je hierboven kan lezen woonde hij opnieuw in Braine L'Alleud. Misschien moeten we de publieke opinie maar eens mobiliseren en een onderzoek eisen rond deze persoon?

Re: Claude Nitelet

Nog even opgezocht:

Nitelet was dus destijds informant van Eddy Vos bij BOB Halle. Al die jaren was er nauwelijks sprake van Nitelet in het onderzoek. Net als het hele zootje De Staerke en Haemers, ondanks getuigenissen in Aalst van o.a. David VDS.

Eddy Vos wordt van het onderzoek gehaald, en Nitelet lijkt ineens in alle staten ... absolute wanhoop. Zo erg dat hij zelf een interview gaat geven aan de pers ... en kort nadien beginnen de doodsbedreigingen aan het adres van Eddy Vos ... die zich via de pers laat verdedigen via maffia-advocaat Sven Mary. Dat is toch wel veel toeval ineens?

Naast de Bende De Staerke, blijkt Nitelet ook de rest van de Brusselse onderwereld te kennen incluis Haemers (hij zou ook gezien zijn in Le Touquet ttv ontvoering Vanden Boeynants). Het lijkt me allemaal wat teveel toeval. Zelfs voor een klein wereldje waar iedereen elkaar kent.

Zowel Philippe De Staerke en Nitelet zijn zowat altijd in de buurt? Er zijn ook geruchten dat de Saab destijds gestolen was op enkele honderden meters van zijn woonplaats?

Er zijn op FB Nitelets te vinden die geboren zijn in Malaga. Alweer een toevalligheid. De man was zogezegd ongeneeslijk ziek ... net zoals Michel Nihoul al 20 jaar ongeneeslijk ziek is waarschijnlijk. wink

124

Re: Claude Nitelet

club_le-happy-few wrote:

Volgens mij is hij de reus van Overijse/Braine L'Alleud!

Guy Bouten schrijft over zijn ontmoeting met Nitelet nochtans: '...een kleine magere man met verward, lang blond haar en een stevige snor ...' in zijn laatste boek.

Re: Claude Nitelet

Nitelet lijkt meer op de reus dan Apostolos op deze robotfoto. Heeft iemand info over de lichaamslengte van Nitelet?

http://www.laprovince.be/sites/default/files/imagecache/pagallery_450x300/2013/02/06/323462734_B97142473Z.1_20130206121649_000_GPJGO5AN.1-0.jpg

http://www.bendevannijvel.com/gfx/19.jpg

https://lh4.googleusercontent.com/-TpU52zNJwqI/U2_SYUD9tBI/AAAAAAAAAcI/gHlZixZmWHs/w1192-h875-no/Apostolos.png

126

Re: Claude Nitelet

Nitelet kan de reus niet zijn. Bouten ontmoette hem persoonlijk en zag 'een kleine magere man met verward, lang blond haar en een stevige snor'.

Bron: Guy Bouten | De Bende van Nijvel. Verraad, manipulatie, geheime diensten (pag. 228)

Re: Claude Nitelet

Weet iemand bij benadering de lichaamslengte van Nitelet? Kan hij ook plateauzolen gedragen om zo afschrikwekkender over te komen? En zodat ze hun "handtekening" kunnen achterlaten, "oude", "reus", "killer".

128

Re: Claude Nitelet

Hij is 1m70.

129

Re: Claude Nitelet

Claude Nitelet is veroordeeld tot 6 jaar cel voor het dealen van drugs » Nieuws

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

130

Re: Claude Nitelet

NN22 trekt wat op Nitelet. Achterovergekamd blond (?) haar, snorretje.

http://i39.servimg.com/u/f39/11/22/12/24/onbeke10.jpg