Over die kluis ben ik niet zeker, maar ik meen me te herinneren daar in het verleden inderdaad al eerder iets over gelezen te hebben, dus ik wijs het niet bij voorbaat af Ik hoop dat Gloacoster, of iemand anders, me daar iets meer over kan vertellen, maar van jou gaat dat zeker niet komen lees ik wel.

Verder heb ik genoeg voorbehouden ingebouwd en breng dit niet als een absolute zekerheid, maar als een mogelijkheid, die veel zou verklaren. Dit soort commentaren van jou kan ik daarbij missen als kiespijn, leer eerst maar eens lezen, dan praten we daarna wel verder.

1 + 1 = 2

612

De daders waren niet bang voor eventuele rijkswacht controle want om 2 uur stopten de rondes. Daarom dat de daders tot na 2 uur gewacht hebben om toe te slaan. Tevens zijn ze daarna niet verkeerd gereden maar is er een 2de wagen betrokken. Erbij van 2 vesten is er een spoor!

De rondes van de politie stopte om 2uur. Maar daarna nam de rijkswacht over. Hier de verklaring van de gewezen hoofdcommissaris Antoine Van Hove:

"Omdat er ’s nachts bitter weinig gebeurde, besloot onze toenmalige commissaris de nachtploeg af te schaffen. We moesten om 14 uur beginnen en hadden dan om 2 uur gedaan. We konden ons toen meer toeleggen op wijkwerk. Daar viel natuurlijk wel iets voor te zeggen. Als er nadien toch iets gebeurde, moest de rijkswacht overnemen. Ons onthaal was wel 24/24 bemand om de telefoon op te nemen.

Het is nooit bewezen dat er een tweede wagen bij betrokken was. En waarom zouden 3 mannen met 2 auto's naar Temse rijden om gewoon kogelvrije vesten te stelen?

Now wrote:

De daders waren niet bang voor eventuele rijkswacht controle want om 2 uur stopten de rondes. daarom dat de daders tot na 2 uur gewacht hebben om toe te slaan. Tevens zijn ze daarna niet verkeerd gereden maar is er een 2de wagen betrokken. Erbij van 2 vesten is er een spoor!

Echt hele nuttige informatie dit! Als je het kan ontcijferen tenminste.

"Erbij van twee vesten is er een spoor."

Echt waar joh! Nou deze zaak is opgelost hoor, we zijn eruit!

1 + 1 = 2

615

amateurspecialist wrote:

Echt hele nuttige informatie dit! Als je het kan ontcijferen tenminste!

Lees!

Now wrote:

Het straffe is dat deze die ervan weten (top secret kenners) een x aantal jaren geleden een zo goed als perfecte voorzet gegeven hebben. Die voorzet kwam er omdat de onderzoeksrechter toen op de juiste plaats druk zette. Om het in voetbal termen te omschrijven, de de voorzetgever is een zeer eerbaar iemand (ik ken hem) de weinige woorden van die man zegt dan ook alles! Hij is dan ook zeer goed op de hoogte.

Het weten van het plan is een "coup de main" want alle fantasten en aandachtszoekers vallen recht door de mand. Doe anders eens de test. R Gray, plan:  "coup de main", 10 augustus een moord.Op 22 december (dag of nacht van Beersel) legt ene een verklaring af in de context van die  "coup de main". Niet vergeten dat de wagen na de Santana een diplomaten wagen was de Peugeot die gestolen werd.

Is er iemand op de hoogte? De veiligheidsdiensten dus niet onderschatten zou ik jullie adviseren :-)

Temse geen toeval de weg van de 7 vesten ook niet!

Het is nog steeds nodig om het te weten, wat moeilijk lijkt voor de lezers van de gele pagina's. Had de Nijvelse bende toegang tot bevoorrechte informatie, zoals de identiteit van de heer Romeyer die telefonisch werd bedreigd na de schietpartij in Hoeilaart?

"In de BOB van Bergen loopt een zekere Christian Amory rond, een ex-lid van de groep Dyane, en net als Bouhouche actief in extreem-rechtse kringen. De Bergense BOB laat de Borains, Michel Cocu, Michel Baudet, Adriano Vittorio, Jean-Claude Estiévenart en Kaci Bouaroudj, schaduwen. De informatie wordt niet meegedeeld aan onderzoeksrechter Guy Wezel, die verantwoordelijk is voor het onderzoek naar de Bende van Nijvel."

Lees ook het eerste bericht van dit topic even over hem, dan kun wel raden hoe ze aan die informatie zijn gekomen » Forum

1 + 1 = 2